Masked singer

Το εντυπωσιακό show “Masked singer” έρχεται στην Ελλάδα και αναμένεται να σημειώσει τεράστια επιτυχία καθώς θα δούμε πρόσωπα τα οποία ίσως να μην περιμένουμε ότι μπορούν να κρατήσουν την ταυτότητα μυστική και να τραγουδήσουν!

Η κριτική επιτροπή στο ελληνικό show θα αποτελείται από τους Ελισάβετ Κωνσταντινίου, Αθηνά Οικονομάκου, Νίκο Μουτσινά και Θοδωρή Μαραντίνη και θα κληθούν μαζί με το κοινό να έχουν τον ρόλο του ντετέκτιβ με σκοπό να ανακαλύψουν το πρόσωπο που κρύβεται πίσω από τη μάσκα. Ενώ ο Σάκης Ρουβάς θα είναι ο παρουσιαστής του λαμπερού show που θα προβληθεί στο ΣΚΑΙ!

Το “Masked Singer”  έχει καταφέρει να αγαπηθεί σε Αμερική και Βρετανία, καθώς πολλοί είναι οι άνθρωποι της παγκόσμιας showbiz που έχουν βρεθεί μεταμφιεσμένοι και έχουν σοκάρει τους κριτές με τις εμφανίσεις τους.

Ο Μίκι Ρούρκ, ο Busta Rhymes και άλλοι πολλοί έχουν φορέσει κοστούμια τα οποία δεν θα μπορούσαν με τίποτα να προδώσουν την ταυτότητα τους ενώ περιμένουμε να δούμε στην Ελλάδα ποια θα είναι τα πρόσωπα τα οποία θα φορέσουν τα ιδιαίτερα κοστούμια και θα τραγουδήσουν μπροστά στους κριτές! Και ας ελπίσουμε πως δε θα υπάρξουν spoilers γιατί θα χαλάσουν τη μαγεία που κρύβει το show!

Τσέκαρε το βίντεο:

Τσέκαρε και αυτό: Drag Queens φόρεσαν τα πιο εμβληματικά looks της JLo και την υποδέχτηκαν στη σκηνή!