Οι Προδότες

“Οι Προδότες” είναι το νέο project το οποίο φιλοδοξεί να γίνει μια αγαπημένη συνήθεια του τηλεοπτικού κοινού και το κανάλι ANT1 εξασφάλισε τα δικαιώματα του ριάλιτι που σίγουρα κρύβει απίστευτη ίντριγκα! Ποιο θα είναι το πρόσωπο το οποίο θα το παρουσιάσει;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του citynow.gr, ο ΑNT1 και η Ζέτα Μακρυπούλια συνεχίζουν την επιτυχημένη συνεργασία τους και θα είναι το πρόσωπο το οποίο θα παρουσιάσει το νέο project.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

To νέο παιχνίδι του Ant1 περιέχει ένα concept το οποίο αφορά κατά βάση τη στρατηγική και θεωρείται άκρως συνωμοσιολογικό διότι οι παίκτες θα πρέπει να καταστρώνουν σχέσια για να πετύχουν τον σκοπό τους.

Στο ριάλιτι θα συμμετάσχουν 22 άτομα και θα ζουν σε μια έπαυλη όπου θα εκτελούν αποστολές σε καθημερινό επίπεδο. Οι ομάδες θα χωρίζονται στους “Πιστούς” και τους “Προδότες” και καθημερινά θα συγκεντρώνουν χρήματα τα οποία θα προστίθενται στο έπαθλο που θα κερδίσει κάποιος στον τελικό.

Η Ζέτα Μακρυπούλια θεωρείται το ιδανικό πρόσωπο για αυτό το concept διότι διαθέτει μια αυστηρη φυσιογνωμία – και παράλληλα πανέμορφη- έχει χιούμορ και θα φέρει εις πέρας τη δική της αποστολή με άψογο τρόπο.

“Οι Προδότες” αναμένεται να προβληθούν στους τηλεοπτικούς μας δέκτες την επόμενη σεζόν!

Συνεχίζεται το Ρουκ Ζουκ

Σύμφωνα με πληροφορίες που εξασφάλισε το citynow.gr η Ζέτα Μακρυπούλια θα συνεχίσει να βρίσκεται στο τιμόνι” του άκρως πετυχημένου τηλεπαιχνιδιού “Ρουκ Ζουκ ” και έχει ήδη υπογράψει με το κανάλι του ANT1 για τη νέα σεζόν!

Το τηλεπαιχνίδι είναι από τα πιο πετυχημένα των τελευταίων χρόνων και έχει καταφέρει να είναι σχεδόν πάντα πρώτο στη ζώνη προβολής του! Επομένως ήταν σχεδόν αναπόφευκτο να μην υπάρξει συμφωνία!

Η παρουσιάστρια και ηθοποιός είναι ένα από τα πολύ δυνατά πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης και έχει αποκτήσει το δικό της κοινό το οποίο την ακολουθεί σε όλα τα τηλεοπτικά βήματα της.

Tσέκαρε και αυτά: