Άμστερνταμ

Το Άμστερνταμ είναι μια πόλη της Ολλανδίας που όλοι έχουμε επισκεφτεί ή θέλουμε να επισκεφτούμε σύντομα γιατί είναι πανέμορφη, έχει πράγματα να κάνεις και μπορείς να ανακαλύψεις άλλες καταστάσεις,

Η ολλανδική πόλη είναι γνωστή για πολλά πράγματα αλλά δυο που έρχονται αμέσως στο μυαλό όλων είναι τα «Κόκκινα φανάρια» και τα coffee shops όπου μπορεί κανείς να προμηθευτεί τσιγάρα κάνναβης και να πιει και έναν καφέ.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η βρετανική εφημερίδα, «Daily Mail» η δήμαρχος της πόλης, Femke Halsema, έχει ήδη δημιουργήσει σχέδια για να κάνει ολικό «λίφτινγκ» στην πόλη έτσι ώστε να γίνει καλύτερη για τους κατοίκους αλλά και για του τουρίστες που θα την επισκεφτούν. Στα σχέδια της περιλαμβάνεται η μετακίνηση των οίκων ανοχής σε προάστια του Άμστερνταμ όπου δεν κατοικεί πολύς κόσμος αλλά και των coffe shops, τα οποία είναι μια από τις κύριες αιτίες που έχει τουρισμό η πόλη.

Η δήμαρχος θέλει να αποκτήσει η πόλη «καλύτερης ποιότητας τουρισμό» και να δώσει στους  κατοίκους την ευκαιρία να ζήσουν ακόμη πιο όμορφα στην πόλη τους.

Τσέκαρε και αυτό: Simpsons: Όταν ο Homer και η Marge βρίσκονταν σε τρυφερές στιγμές