Σασμός

Ο Ορφέας Αυγουστίδης, ο αγαπημένος μας Αστέρης από τη σειρά «Σασμός», τη σειρά που έκανε τη διαφορά στη μυθοπλασία, μίλησε στην κάμερα του «Happy Day» και την Όλγα Λαφαζάνη. Αναφέρθηκε στην 3η σεζόν του «Σασμού» από τη συχνότητα του Alpha, στη σχέση του με τον ήρωα που υποδύεται, αλλά και στο θέατρο και την οικογένειά του!

«Είμαι πολύ περήφανος και χαρούμενος για όλους μας γιατί έχουμε καταφέρει να βρισκόμαστε εδώ 3η χρονιά και να είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι. Κι αυτό είναι σπάνιο. Νιώθω τυχερός γι αυτό» υπογραμμίζει αναφερόμενος στην 3η χρονιά προβολής του «Σασμού».

Τι έχει αγαπήσει στον Αστέρη πιο πολύ; «Την αθωότητά του. Αγαπώ στον Αστέρη την αθωότητά του. Αυτό το βρίσκω ως το πιο γοητευτικό του σημείο. Βρίσκω ότι έχει  πίστη στον άνθρωπο, στην καλοσύνη και στην αγάπη σε υψηλό βαθμό» λέει. Ο Αστέρης διαθέτει έναν ρομαντισμό, «εγώ είμαι λιγότερο ρομαντικός. Θα ήθελα να είμαι περισσότερο αλλά κάνω κύκλους. Είμαι πιο πολύ απ΄ότι ήμουν παλιά αλλά όχι τόσο όσο όταν ήμουν μικρός».

Τι έχει αλλάξει στον ίδιο, τώρα που έγινε πατέρας; «Προσπάθησα να καταλάβω τους γονείς μου, προτού γίνω μπαμπάς. Τους καταλαβαίνεις, το αποδέχεσαι και δημιουργείς μια καινούργια σχέση, όπου περισσεύουν οι θυμοί. Τώρα κοιτάζω εμένα σε σχέση με το πώς ήμουν μικρός. Αποδέχομαι και δικά μου κομμάτια».

Οι στιγμές που αγαπά να μοιράζεται με τον γιο του των 2,5 ετών Αχιλλέα…«όλες οι στιγμές με τον Αχιλλέα είναι μοναδικές. Το γέλιο του είναι μοναδικό, ο τρόπος που εμπιστεύεται ολοκληρωτικά στα πειράγματά μας και στα χάδια μας και στις αγκαλιές μας. Είναι μαγικό». Σχετικά με τη διαπαιδαγώγηση του Αχιλλέα και τη σχέση με τις γιαγιάδες και τους παππούδες του, αναφέρει ότι: «Οι τρίτοι πρέπει να ακολουθούν το βηματισμό που δίνουν οι πρώτοι. Το έχουμε καταφέρει. Υπάρχει πολύ σεβασμός από το περιβάλλον της Γεωργίας (σ.σ. Κρασσά, η σύζυγός του) και το δικό μου, σε σχέση με αυτό που θέλουμε για τον Αχιλλέα».

Και αποκάλυψε  ότι: «Σκεφτόμαστε για 2ο παιδί. Μακάρι να είμαστε τυχεροί και να πολλαπλασιαστούμε!».

Θεατρικά τον συναντάμε στο θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου, στο έργο «Ο Άσχημος» του Marius Von Mayenburg σε «σκηνοθεσία Γιώργου Κουτλή με λατρεμένο θίασο».

«Ο Άσχημος» είναι «ένας άντρας, ο οποίος μπαίνει σε μια διαδικασία για να αλλάξει την εμφάνισή του προκειμένου να υπάρξει» καταλήγει.

 Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ: 

Τσέκαρε κι αυτά: