Πάνος Ιωαννίδης

Ο Πάνος Ιωαννίδης ανακοίνωσε πως βάφτισε τον γιο του και κανείς δεν πήρε χαμπάρι πως ο γνωστός σεφ έχει προβεί σε αυτή την όμορφη ενέργεια! Τελικά, όποιος θέλει μπορεί να αποφύγει τα φώτα της δημοσιότητας!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο κριτής του MasterChef και γνωστός σεφ, μιλώντας στην εκπομπή “Breakfast @Star” αποκάλυψε πως πραγματοποιήθηκε η βάφτιση του μικρούλη του και είναι πολύ χαρούμενος που προχωρούν μαζί σε αυτή τη ζωή!

“Ο μικρός έγινε ενός έτους πριν λίγες ημέρες και πρόσφατα είχαμε και την βάπτισή του. Η βάφτιση ήταν εξαιρετική, ήταν σε πολύ κλειστό οικογενειακό κύκλο, μόνο συγγενείς και πολύ κοντινοί φίλοι. Ήταν μια πολύ συγκινητική στιγμή, περάσαμε πολύ ωραία. Έγινε στο Πήλιο σε ένα μαγικό περιβάλλον, η πατρότητα είναι ένα απίστευτο συναίσθημα”.

O Πάνος Ιωαννίδης έχει επιλέξει να κρατά προστατευμένη την προσωπική του ζωή καθώς θέλει κάποια πράγματα να μένουν εντός της οικογενείας του και δε θέλει να προβάλλει συχνά όσα κάνει με τη σύντροφο του και τον γιο τους!

Ο σεφ αναμένεται να επιστρέψει με τους Λεωνίδα Κουτσόπουλου και Σωτήρη Κοντιζά στον νέο κύκλο του MasterChef, από το δεύτερο μισό της σεζόν!

Tσέκαρε και αυτά: