Παραλίες Λουτράκι

Παραλίες Λουτράκι: Κοντά στην Αθήνα μπορούμε να βρούμε υπέροχα σημεία για να κάνουμε τις βουτιές μας και να απολαύσουμε τον ήλιο ο οποίος θα μας χαρίσει εξωτικό μαύρισμα (βέβαια, φοράμε πάντα αντηλιακό).

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η παραλία “Παραθύριζα” ή “Λευκή” όπως την αποκαλούν οι ντόπιοι είναι ένα μαγικό μέρος το οποίο βρίσκεται στην περιοχή Ασπρόκαμπος στον νομό Κορίνθου και απέχει λίγη ώρα από το Λουτράκι.

Τα νερά στη συγκεκριμένη παραλία είναι απότομα και βαθιά και είναι κρυστάλλινα! Το μέρος θυμίζει πολύ το ναυάγιο της Ζακύνθου και για να μπορέσει να πάει κάποιος σε αυτή θα πρέπει να έχει σκαφάκι ή jet ski.

Το βίντεο του Βασίλη Σαρημπαλίδη σου δείχνει τις ομορφιές της παραλίας!

Διαθέτει λευκή άμμο και λευκούς βράχους ενώ περιτριγυρίζεται από πεύκα τα οποία δίνουν λίγη σκιά σε όποιον θέλει να αράξει!

Αν μένεις στην Αθήνα θα χρειαστείς 1 ώρα και 45 λεπτά για φτάσεις στο Λουτράκι και έπειτα θα πάρεις το σκαφάκι για να ζήσεις ονειρικές στιγμές στην συγκεκριμένη παραλία!

Παραλίες Λουτράκι – Θα μπορούσε κανείς να πει πως είναι ένα μέρος το οποίο είναι αρκετά prive και ότι πρέπει για στιγμές χαλάρωσης!

Τσέκαρε και αυτά: