H Paris Hilton δέχθηκε ένα κύμα συμπαράστασης από τους followers της, όταν της έκαναν κάποια απαράδεκτα σχόλια για την εμφάνιση του δέκα μηνών γιου της Phoenix Barron.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Έπειτα από δύο χρόνια γάμου με τον επιχειρηματία Carter Reum, η επίσης επιχειρηματίας και influencer, απέκτησε τον γιο της Phoenix Barron, μέσω παρένθετης μητέρας. Το δεύτερο όνομα του παιδιού είναι προς τιμήν του παππού της και ιδρυτή της δυναστείας των ξενοδοχείων Hilton.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paris Hilton (@parishilton)

Η τρισευτυχισμένη μαμά, μίλησε για το παιδί της από τους πρώτους μήνες και είπε πως:

«O Phoenix είναι ο κόσμος μου. Είναι το πιο όμορφο αγοράκι. Μεγαλώνει τόσο γρήγορα και με έχει κάνει να νιώθω ολοκληρωμένη. Αισθάνομαι κάθε μέρα ως η πιο τυχερή του κόσμου που έχουμε μία τόσο όμορφη οικογένεια. Ο γιος μου άλλαξε τη ζωή μου».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paris Hilton (@parishilton)

Παρ’ όλα αυτά την τελευταία ανάρτηση, αρκετοί σχολίασαν το κεφάλι του παιδιού της, με την ίδια να απαντά μέσω ενός story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

«Ζώντας τη ζωή μου στο προσκήνιο, τα σχόλια είναι αναπόφευκτα, αλλά η στοχοποίηση του παιδιού μου ή οποιουδήποτε άλλου για αυτό το θέμα, είναι απαράδεκτη. Αν δεν ποστάρω το μωρό μου κάποιοι υποθέτουν ότι δεν είμαι σπουδαία μητέρα και αν τον ποστάρω, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που είναι σκληροί και μισητοί. Είμαι μία περήφανη εργαζόμενη μαμά και το μωρό μου είναι απόλυτα υγιές και αξιολάτρευτο».

Η Paris Hilton κατέληξε γράφοντας:

«Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που στοχοποιούν μία τέτοια αθωότητα. Ελπίζω ότι οι άνθρωποι μπορούν να συμπεριφέρονται ο ένας στον άλλον με περισσότερη καλοσύνη και ενσυναίσθηση».

Paris Hilton

Το όμορφο σε όλη την υπόθεση, είναι πως δέχθηκε τεράστια συμπαράσταση από τον κόσμο του διαδικτύου στα σχόλια.

Τσέκαρε και αυτά:

Σκυλί κάνει τραμπολίνο και το TikTok ξεκαρδίζεται

Φειδίας Ηροδότου: Το βιογραφικό, η ηλικία, η καταγωγή, το Fame Story και το TikTok