Πάσχα 2023

Πάσχα 2023 :Λίγες μέρες μας χωρίζουν από τη μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης και έχουμε τη δυνατότητα να ξεκουραστούμε κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας καθώς πολλοί από εμάς θα πάρουμε κάποια ρεπό ή άδεια. Και μπορούμε να κάνουμε “πράγματα” όπως λέει η αγαπημένη Βάνα Μπάρμπα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Όσοι δεν έχουν κανονίσει να κάνουν διακοπούλες σε κάποιο νησί ή άλλον προορισμό στην Ελλάδα, μπορούν να επιλέξουν να κάνουν μικρές εξορμήσεις για μια μέρα σε μέρη τα οποία βρίσκονται κοντά στην Αθήνα και δε θα ταλαιπωρηθείς ιδιαίτερα.

Πάσχα 2023 – Ποια είναι τα μέρη για μονοήμερες που θα σε ενθουσιάσουν και θα περάσεις τέλεια

#1. Χαλκίδα 

Ένας all time classic προορισμός όταν θέλουμε να ξεφυγούμε από την Αθήνα! Πρόκειται για μια πόλη που τα έχει όλα και μπορείς να απολαύσεις τον καφε σου, καλό φαγητό και βόλτες στο παραλιακό μέτωπο!

#2. Πάχη 

Είναι ένας προορισμός κοντά στην Αθήνα ο οποίος θεωρείται ότι πρέπει για τις ημέρες του Πάσχα αλλά και το καλοκαίρι, αφού είναι δίπλα στη θάλασσα. Το ψαροχώρι που βρίσκεται 40 λεπτά από την Αθήνα διαθέτει πολλές ψαροταβέρνες οι οποίες σε περιμένουν να τις ανακαλύψεις και μπορείς να κάνεις τις βόλτες σου.

#3.Δημητσάνα 

Ένα μέρος το οποίο επιλέγουν πολλοί Αθηναίοι για να κάνουν μια μονοήμερη εκδρομή! Τα υπέροχα σοκάκια σε συνδυασμό με τη φύση, σε προσκαλούν να βγάλεις πολλές φωτογραφίες και να απολαύσεις το φυσικό τοπίο ενώ θα απολαύσεις πολύ νόστιμα πιάτα στα ταβερνάκια!

Πρόκειται για τρεις προορισμούς τους οποίους μπορείς να απολαύσεις μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα και να παρακολουθήσεις και διάφορες λειτουργίες που γίνονται στις τοπικές εκκλησίες καθώς η ατμόσφαιρα θα είναι κατανυκτική παντού!

Αν πας κάπου, μην ξεχάσεις να μας στείλεις φωτογραφίες ή να μας κάνεις tag στο Instagram, @citynowgr, για να κάνουμε τα ανάλογα story!

Τσέκαρε και αυτά: