Περίεργα

Πολλά είναι τα περίεργα που συμβαίνουν στον κόσμο αλλά δεν περιμέναμε να ακούσουμε μια ιστορία η οποία θα μπορούσε να είναι σενάριο ταινίας, αφού ένα ζευγάρι ανακάλυψε εντελώς τυχαία πως είναι … ξαδέρφια!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Το ζευγάρι το οποίο είναι μαζί τα τελευταία 27 χρόνια και έχει κάνει 3 παιδιά, έπαθε ένα μικρό σοκ όταν η γυναίκα να ψάξει το γενεολογικό της δέντρο και τα ευρήματα τη άφησαν άφωνη!

Η Σελίνα ξεκίνησε την έρευνα της και κατά διάρκεια της, ανακάλυψε πως ο σύζυγος της, Τζόζεφ είναι ξάδερφος της!

@realestatemommas #CapCut ♬ original sound – The Qs for Kings and Queens

Οι δυο τους μένουν στο Κολοράντο των ΗΠΑ και είναι ένα πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι! Ωστόσο, η ανακάλυψη της συζύγου κατάφερε να τους σοκάρει και τους δυο!

Η γυναίκα περιέγραψε στο TikTok όλα όσα έγιναν και δεν έχει σκοπό να χωρίσει, παρόλο που την παροτρύνουν πολλοί!

“Παντρεύτηκα τον σύζυγό μου το 2006 και αποκτήσαμε τρία παιδιά. Τώρα ανακαλύψαμε ότι έχουμε συγγένεια και είμαστε ξαδέλφια. Είχαμε ήδη τρία παιδιά όταν ανακάλυψα ότι είμαστε συγγενείς. Έκανα το τεστ DNA μου νομίζω το 2016 και είχα καταρρακωθεί γιατί έλεγα “μωρό μου είμαστε συγγενείς, μπορούμε να είμαστε μαζί; Αυτό είναι παράξενο”. Πραγματικά με φρίκαρε, αλλά δεν θα το άλλαζα με τίποτα στον κόσμο. Εγώ απλά είμαι εδώ για να ευαισθητοποιήσω τους ανθρώπους”, είπε η Σελίνα!

Πολύ περίεργα πράγματα!

Τσέκαρε και αυτά: