Philocalist

Έρχεται το Pop-Up Event που θα πραγματοποιηθεί 10/12 στο Janet Craig,στο Μαρούσι, στον γοητευτικό πεζόδρομο της Διονύσου. Το slow fashion brand Philocalist μαζί με το Breath Clo ( organic & sustainable clothing ) και τη Caricia με τα μοναδικά κεραμικά της για μια Κυριακή γεμάτη μουσική, φυτά, χαμόγελα και PRE-XMAS διάθεση και shopping.

Εκεί θα δείτε από κοντά την συλλογή ‘GROUNDED’ FW23|24 του Brand Philocalist . Η συλλογή “GROUNDED” παράγεται εξολοκλήρου στην Ελλάδα και είναι εμπνευσμένη από τα χρώματα της φύσης.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Philocalist (@philocalist.eu)

Χρησιμοποιώντας όσο το δυνατόν πιο οικολογικές πρώτες ύλες, μένοντας πιστοί στις αρχές ενός slow fashion brand και στην διαδικασία παραγωγής , η “GROUNDED” είναι μια συλλογή για όσους ανακαλύπτουν και αναγνωρίζουν την ανάγκη για μια πιο βιώσιμη μόδα και τρόπο ζωής .

Τα Unisex Overshirt χαρίζουν στυλ και άνεση σε άνδρες και γυναίκες, όπως και τα δερμάτινα unisex μποτάκια τα οποία είναι εξολοκλήρου custom φτιαγμένα στο χέρι σε διάφορες αποχρώσεις.

Τα κομμάτια που ξεχωρίζουν είναι σίγουρα τα σακάκια, σε vintage style , που θα τα λατρέψεις και θα μείνουν διαχρονικά στην ντουλάπα σου! Η συλλογή αυτή θα σου λύσει τα χέρια ακόμα και τις πιο δύσκολες μέρες.. στιγμές ,ώρες και περιστάσεις!

Online : www.philocalist.eu
Instagram: https://www.instagram.com/philocalist.eu/
Tηλέφωνο : 210-7511598 email : philocalist.eu@yahoo.com