Πώς να φτιάξω χαρταετό

Η Καθαρά Δευτέρα έρχεται και το ερώτημα που τριγυρνά στο μυαλό όλων είναι ένα! “Πώς να φτιάξω χαρταετό;” και να κάνω εντύπωση στους φίλους μου;

Αν είσαι από τα πλάσματα που αρέσκονται στα DIY projects και τα χέρια σου πιάνουν, σου έχουμε ένα πολύ ωραίο και ευχάριστο task!

Τις επόμενες μέρες μπορείς να βγάλεις από το συρτάρι σου τις παλιές εφημερίδες που έχεις και να δημιουργήσεις ένα χαρτετό τον οποίο μπορείς να “πετάξεις” τη Καθαρά Δευτέρα που θα πας με την παρέα σου σε κάποιο μέρος για να αράξετε και να κάνετε το πικ νικ σας!

Στο κανάλι Art Craft & Ideas By SD βρήκαμε ένα τέλειο βίντεο για να “απαντήσουμε” στο ερ’ωτημα “Πώς να φτιάξω χαρταετό” και θα χρειαστείς τα εξής:

1 εφημερίδα

1 χάρακα

1 κοπίδι ψαλίδι

καλάμια

σελοτειπ

Τα υλικά είναι πολύ απλά και δε θα χρειαστεί να ξοδευτείς, καθώς μπορείς να προμηθευτείς καλάμια σε μεγάλα καταστήματα τα οποία είναι πολύ φτηνά ενώ ο χαρταετός σου θα έχει ένα vintage feeling αφού η εφημερίδα θα δώσει το συγκεκριμένο ύφος!

Τσέκαρε και το βίντεο για να δεις πώς γίνεται!

Αρκετά εύκολη κατασκευή η συγκεκριμένη και ιδανική για εσένα που θέλεις να κάνεις την τσαχπινιά σου χωρίς να δώσει πολλά χρήματα και να εντυπωσιάσεις τους φίλους σου!