Πρίγκιπας Χάρι

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, έκαναν μία μυστική απόδραση οι δύο τους, σε έναν μυστικό παράδεισο στην Πορτογαλία.

Όσο κι αν δεν είναι ευπρόσδεκτοι στο Λονδίνο και στο Παλάτι πηγή κοντά στον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν ανέφερε στην Telegraph πως το ζευγάρι βρέθηκε στην παραθαλάσσια πόλη Melides, που έχει πλούσια τέχνη.

“Μια σειρά από γλύπτες, αρχιτέκτονες και μουσικούς έχει εγκατασταθεί αθόρυβα σε αυτή την πόλη”, αναφέρει το Condé Nast Travele.

Μάλιστα, φημολογείται ότι στην τριήμερη εξόρμηση, ο πρίγκιπας Χάρι συναντήθηκε και με την ξαδέρφη του Ευγενία και τον σύζυγό της Jack Brooksbank, κάτι που δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Σημειώνεται ότι, ο Jack και η Ευγενία έχουν ζήσει από τα αρχικά στάδια τη σχέση του δούκα και της δούκισσας του Σάσσεξ, καθώς σύμφωνα με όσα έγραψε ο πρίγκιπας Χάρι στην αυτοβιογραφία του η Ευγενία έμεινε στο Frogmore Cottage μετά την αποχώρηση των Sussexes και φιλοξένησε πολλές φορές τον ξάδερφό της εκεί, όσο έμεινε στο Frogmore ενώ ο Jack επισκέφτηκε με την Ευγενία τον Harry και τη Meghan και στο σπίτι τους στην Καλιφόρνια

Την είδηση για το μυστικό ταξίδι αποκάλυψε το πορτογαλικό περιοδικό Nova Gente, γράφοντας πως δεν είχαν τα παιδιά μαζί και πως ήταν μία ρομαντική απόδραση,

Το ζευγάρι έφυγε από την Πορτογαλία στις 20 Σεπτεμβρίου, κι έπειτα σταμάτησαν στο Heathrow κι από εκεί το Los Angeles, με ένα βαν και τους σωματοφύλακές τους.

Τσέκαρε και αυτά:

Η Παραλία: Τι θα δούμε στο επεισόδιο της σειράς την Τρίτη

Το Ναυάγιο: Τι θα δούμε στο επεισόδιο την Τρίτη 3-10