Πρίγκιπας Χάρι. ντοκιμαντέρ

Πρίγκιπας Χάρι ντοκιμαντέρ : Το νέο project του Χάρι και της Μέγκαν εμφανίστηκε στη γνωστή πλατφόρμα, ταινιών και σειρά, Netflix, και ο κόσμος κατάφερε να δει τη δική του ιστορία – όπως λένε – αλλά κατά το ήμισυ, διότι αναμένουμε τρία ακόμη επεισόδια στις 15 Δεκεμβρίου.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Το ζευγάρι που αποφάσισε να αφήσει τη Βρετανία για να μπορέσει να ζήσει τη ζωή του μακριά από παπαράτσι, κατηγορεί ξεκάθαρα τον βρετανικό Τύπο για όλα όσα συμβαίνουν στη βρετανική οικογένεια, καθώς τον παρουσιάζει ως ένα “αδυσώπητο τέρας” το οποίο θέλει να έχει τον πρώτο λόγο σε όλα όσα κάνουν οι γαλαζοαίματοι και δημιουργούν θέματα χωρίς αυτά να υπάρχουν.

Τόσο ο Χάρι, όσο και η Μέγκαν μιλούν για τον βρετανικό τύπο χρησιμοποιώντας το επίθετο “τοξικό” και πιστεύουν πως αν δεν υπήρχε αυτός, τα πράγματα θα ήταν πολύ εύκολα και σχετικά ήρεμα.

Πρίγκιπας Χάρι ντοκιμαντέρ – Ο βρετανικός Τύπος είναι όντως πολύ σκληρός και οι βρετανικές ταμπλόιντς μπορούν να ανεβάσουν ή να κατεβάσουν κυβερνήσεις! Έχουν δύναμη αλλά… αν ο Χάρι και η Μέγκαν ήθελαν, θα μπορούσαν να αποφύγουν όλη αυτή τη φρενίτιδα που ξέσπασε αν είχαν κάνει τις σωστές δημόσιες σχέσεις και αν αποφάσιζαν να αποτραβηχτούν από τα καθήκοντα τους, νωρίτερα. Δε γίνεται να μην ήξερε ο πρίγκιπας ότι όλο αυτό που δημιούργησε με την Αμερικανίδα ηθοποιό, θα ήταν πρώτο θέμα για πολύ, πολύ καιρό.

Για τη δυστυχία που τους έφερε ο βρετανικός Τύπος μίλησαν στο ντοκιμαντέρ και προφανώς, οι Βρετανοί δημοσιογράφοι δεν τους άφησαν σε “χλωρό κλαρί” γιατί θεωρούν πως απλά κάνουν τη δουλειά τους και πώς εκείνοι είναι προκλητικοί!

Σίγουρα η αλήθεια είναι κάπου στη μέση!

 

Τσέκαρε και αυτά :

Ασκήσεις ηρεμίας : Μήπως να ουρλιάζεις

Asia Express : Ο μεγάλος τελικός 11/12