Πριγκίπισσα Νταϊάνα

Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν ένα από τα μεγαλύτερα fashion icons και προσωπικότητες που περπάτησαν πάνω στον πλανήτη, και σε πολλές χώρες του κόσμου είχε καταφέρει να γίνει ιδιαίτερα αγαπητή! Αλλά πέρασε μια πολύ δύσκολη και ιδιαίτερη ζωή από τότε που μπήκε στο βρετανικό παλάτι!

 

Στο Discovery+ ξεκίνησε να προβάλλεται ένα νέο ντοκιμαντέρ για τον πριγκίπισσα με τίτλο «The Diana Investigations», και τα στοιχεία που αποκαλύπτονται προκαλούν μια μικρή ανατριχίλα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται, η πριγκίπισσα Νταϊάνα φέρεται να είχε ζητήσει από τον προσωπικό της νομικό σύμβουλο, Βίκτορ Μίσκον, να μιλήσουν γιατί κάτι την προβλημάτιζε.

Η συνάντηση του έγινε τον Οκτώβριο του 1995 και του είχε αναφέρει πως κάποιες πηγές της είχαν μεταφέρει πως υπάρχει περίπτωση να οργανωθεί ένα τροχαίο ατύχημα και πως θα κατέληγε βαριά τραυματισμένη ή νεκρή.

Τσέκαρε το trailer :

Ο θάνατος της πιο πολυφωτογραφημένης γυναίκας στον κόσμο, προκάλεσε παγκόσμιο σοκ και πολλές είναι οι θεωρίες που δείχνουν ως κύριο υπαίτιο το βρετανικό παλάτι! Βέβαια, ποτέ δεν αποδείχτηκε κάτι τέτοιο!

Τσέκαρε και αυτό : Visit Greece: Νέο κανάλι στο Viber