Πρώτο ραντεβού

Το πρώτο ραντεβού είναι σημαντικό! Όσο και αν προσπαθείς αν το παίξεις cool και πως δε σε νοιάζει πως θα κυλήσει η κατάσταση με το νέο “αντικείμενο του πόθου”, πρέπει να ξέρεις πως κάποιες κινήσεις μετρούν πολύ!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Το καλοκαιράκι είναι ιδανική περίοδος για ξεκινήσουν νέοι έρωτες οι οποίοι μπορεί να τελειώσουν μέσα σε ένα βράδυ ή να συνεχιστούν και τον χειμώνα! Όμως, ένα είναι το σημαντικό! Το πρώτο ραντεβού!

Αν είσαι σε φάση που μιλάς με ένα άτομο και θέλεις να εντυπωσιάσεις σου έχουμε την τέλεια ιδέα για να κάνεις κάτι που σίγουρα θα προκαλέσει ευχάριστα το πρόσωπο!

Τι πρέπει να κάνεις

Μίλα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και κανονίστε να βρεθείτε σε μια παραλία της επιλογής σας! Αν έχεις αυτοκίνητο ή μηχανάκι ακόμη καλύτερα γιατί θα πας και θα πάρεις το υποψήφιο αμόρε πηγαίνοντας το στην παραλία για να κανείς μια εκπληξούλα!

Οργανώσου σωστά παίρνοντας ένα ωραίο μπουκάλι κρασί το οποίο θα το έχεις στο ψυγείο και έπειτα σε ένα cooler για να μη ζεσταθεί και ποτήρια! Μην ξεχάσεις να πάρεις πετσέτες και να ενημερώσεις το πρόσωπο πως μπορεί να πάρει μαγιό μαζί του!

Επέλεξε μια νορμάλ ώρα, τύπου 8:30 – 9:00 το βράδυ για να έχει χαλαρώσει η ζέστη και φτιάξε μια ωραία playlist στο κινητό για να ακούσετε μουσικούλα!

Είναι ένα τέλειο καλοκαιρινό ραντεβού, θα έχετε ησυχία και θα εκτιμηθεί!

Τσέκαρε και αυτά: