Προβλέψεις 2023

Προβλέψεις 2023 : Ένας ακόμη χρονοταξιδιώτης ανάρτησε ένα βίντεο στο TikTok και ενισχύει με τον τρόπο τους τις θεωρίες συνωμοσίας που θέλουν το 2023 να κάνουν την επίσημη εμφάνιση τους στη Γη οι εξωγήινοι.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Για κάποιον λόγοέχουν ξεπεταχτεί στο ΤικΤοκ διάφοροι λογαριασμοί οι οποίοι ισχυρίζεται πώς ανήκουν σε ανθρώπους που μας έρχονται από το μέλλον και μας προειδοποιούν για όσα θα συμβούν.

Ο Τiktoker Eno Alaric, που χρησιμοποιεί την ονομασία “radianttimetraveler” προειδοποιεί πως πλησιάζει το τέλος της ανθρωπότητας και πώς ένας εξωγήινος θα είναι αυτός που θα δώσει το τέλος.

Στις 30 Δεκεμβρίου ανάρτησε ένα βίντεο όπου προειδοποιεί τους 129.000 followers πώς έχει καταφτάσει στον πλανήτη ένα εξωγήινο είδος το οποίο ονομάζεται “πρωταθλητής” και μέσω δραματικών εφέ στο βίντεο του προετοιμάζει την ανθρωπότητα.

 

@radianttimetraveler The Champion has arrived… #fyp #foryou #radianttime #timetravel #timetraveler #viral #xyzbca #theory #conspiracy ♬ Radiant Steps – Eno Alaric

“Ένα πολύ επικίνδυνο εξωγήινο είδος έρχεται για να πάρει πίσω τη Γη και δε θα νικήσουμε. Ένας άλλος εξωγήινος του οποίου ο κόσμος καταστράφηκε από εχθρούς θα σώσει κάποιους από εμάς. δις 23 Μαρτίου του 2023 περίπου 8.000 άνθρωποι θα μεταφερθούν σε έναν άλλο πλανήτη”, λέει ο χρονοταξιδιώτης!

Σε ένα προηγούμενο post είχε αναφέρει πως μια ομάδα εφήβων θα ανακαλύψει σε αρχαία ερείπια στις 6 Φεβρουαρίου ευρήματα τα οποία ανοίγουν “τρύπες” σε άλλους γαλαξίες.

Όλα αυτά που αναφέρει κινούνται στο πλαίσιο της φαντασίας και μέχρι στιγμής κανείς δεν τον πιστεύει!
Τσέκαρε και αυτά :

Δημήτριος Ζάμπογλου : Το φιλανθρωπικό γεύμα

Πρωτοχρονιά 2023 : Η Νέα Ζηλανδία και το νέο έτος