Rauw Alejandro

Με το απροσδόκητο νέο χορευτικό single, “Baby Hello”, ο Ισπανόφωνος superstar της urban μουσικής, Rauw Alejandro, βάζει φωτιά στο καλοκαίρι μας. Tο νέο αυτό τραγούδι, καθώς και το επερχόμενο νέο του album με τίτλο ‘PLAYA SATURNO’ θα είναι διαθέσιμα μέσω της Panik Records/Sony Music.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

To “Baby Hello” είναι το αποτέλεσμα μιας συνεργασίας με τον Bizarrap, που είναι πλέον ένας παγκόσμια γνωστός Αργεντίνος παραγωγός. Οι άκρως τολμηροί στίχοι δένουν απόλυτα με τους ηλεκτρονικούς ήχους και δημιουργούν μουσική βγαλμένη από τα θρυλικά 90’s. Το τραγούδι θα έλεγε κανείς πως είναι η συνέχεια του “BZRP Music Session #56”, το οποίο κυκλοφόρησε την Τετάρτη 21 Ιουνίου και για μία ακόμη φορά άφησε τους θαυμαστές του Rauw με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Παράλληλα, έγινε διαθέσιμο και το επίσημο video για το “Baby Hello”, το οποίο είναι τοποθετημένο σε παραλία στον πλανήτη Κρόνο, όπου ο Rauw Alejandro καταφέρνει να ενώσει τους γήινους με τους εξωγήινους στην επιφάνεια της Σελήνης.

Σε σκηνοθεσία των Martin Seipel και El Zorro, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για τα video των singles του album “Saturno”, το video είναι ένα ακόμη οπτικό υπερθέαμα που αναδεικνύει την ενέργεια του τραγουδιού. Δείτε το εδώ.

Από τότε που κυκλοφόρησε το debut album του, ‘Afrodisíaco’, ο Rauw Alejandro έχει καταφέρει να γίνει από τους πιο πετυχημένους και αναγνωρισμένους καλλιτέχνες παγκοσμίως, με χρυσούς δίσκους, υποψηφιότητες για βραβεία GRAMMΥ και δισεκατομμύρια streams. Επίσης, τα επόμενα albums, ‘Viceversa’ και ‘Saturno’, τον κατέστησαν ως μία υπερδύναμη της Ισπανόφωνης urban μουσικής σκηνής.

Το “Baby Hello” είναι η αρχή μίας νέας εποχής στην καριέρα του Rauw Alejandro που διαδέχεται την άκρως επιτυχημένη παγκόσμια περιοδεία του “SaTOURno world tour”, καθώς και τις εμφανίσεις του σε shows του Netflix, “La Firma” και “Sky Rojo”.

Τσέκαρε και αυτά: