Ριάλιτι 2023

Ριάλιτι 2023 : Όσο και να θέλουμε να στηρίξουμε τη μυθοπλασία και τις σειρές, ο κόσμος πάντα θα θέλει να “γευτεί” την αίσθηση που τη δίνει αυτή η άτιμη κλειδαρότρυπα που κρύβουν τα προϊόντα που αφορούν στις ζωές των ανθρώπων και πώς λειτουργούν σε διάφορες συνθήκες στην καθημερινότητα του.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Το κουτσομπολιό ή αλλιώς gossip θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μια παγκόσμια συνήθεια αλλά υπάρχουν συγκεκριμένες χώρες που αρέσκονται στα deep gossip και δεν είναι άλλες από τη Βρετανία και η Ελλάδα! Και προτού αρχίσεις τις τσαχπινιές, θα σου πώ πώς και η Αμερική διαθέτει “ισχυρό λόμπι για gossip” καταστάσεις αλλά έχουν και κάποιο όρι (μικρό μεν, αλλά το έχουν).

Στην Ελλάδα έχουμε αποδείξει περίτρανα πως μας αρέσει η αίσθηση της κλειδαρότρυπας ποικιλοτρόπως! Μας αρέσει να μαθαίνουμε το παρασκήνιο και όλα όσα περικλείει και όταν υπάρχει κάποια “φήμη” λυσσάμε στα social media! Και η μου πεις “όχι” γιατί το ξέρουμε πολύ καλά πώς ισχύει αυτό΄γράφω και εσύ διαβάζεις!

Λοιπόν! Ο τηλεοπτικός κύβος ερρίφθη, η νέα χρονιά έφτασε και τρία ριάλιτι είναι αυτά που θα μας απασχολήσουν τη νέα σεζόν του 2023!

#1. Survivor All Star 

Δίχως Ντάνο και αφορμή, η καρδιά του Ατζούν θέλησε και πήρε! Το ριάλιτι επιβίωσης με πολλούς δυνατούς παίκτες από τους περασμένους κύκλους θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Ιανουαρίου! Οι περισσότεροι παίκτες που έχουν περάσει από το παιχνίδι πήγαν για “καφέ” λες και ο Ατζούν άνοιξε καφεκοπτεία κάπου στην Αθήνα και πολλοί έδωσαν τα χέρια για να βρεθούν στον Άγιο Δομήνικο για να λαμβάνουν κάθε εβδομάδα 5.000 ευρώ… Και εμείς ακόμη περιμένουμε την αύξηση του κατώτατου μισθού!

Τα trailers κυκλοφόρησαν, ανακοινώθηκε περίπου η πρώτη παρτίδα των παικτών και στον Άγιο Δομήνικο θα γίνει πανικός με τα καυτά κορμιά να καίγονται και να τραυματίζονται στην άμμο φωνάζοντας “Παραμέντικο”.