Rihanna

Η εγκυμονούσα Rihanna συνεχίζει να πυροδοτεί τις φήμες που τη θέλουν να έχει παντρευτεί κρυφά τον σύντροφος της, ASAP Rocky, και μέσω των social media γράφει πράγματα τα οποία προκαλούν εντύπωση στις θαυμαστές της.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

H 35χρονη τραγουδίστρια μοιράστηκε κάποιες φωτογραφίες από το Met Gala όπου ποζάρει με τον σύντροφο της, και σε μια ανάρτηση στο Instagram έγραψε:

“Ας φωνάξουμε δυνατά για το πάρτι του γάμου,έρχεται η νύφη”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri)

Στο λαμπερό γεγονός, η Rihanna κατάφερε να φουντώσει ακόμη περισσότερο τις φήμες περί γάμου καθώς φόρεσε ένα φόρεμα σε λευκό χρώμα και τα λόγια της θα μπορούσαν να αφορούν σε μια κρυφή στιγμή με τον σύντροφο της.

Στις φωτογραφίες τους, τα δυο ερωτευμένα “πιτσουνάκια” ποζάρουν κρατώντας τα χέρια τους και τα φωτογραφικά φλας άστραψαν στο μπεζ χαλί ενώ η τραγουδίστρια ήταν “αιθέρια” με τη Valentino δημιουργία της.

Η τραγουδίστρια των τραγουδιών “Diamonds”, “Where have you been” και άλλων πολλών επιτυχιών είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της με τον γνωστό ράπερ και η ανακοίνωση έγινε στο ημίχρονο του Super Bowl όπου κλήθηκε να τραγουδήσει τα γνωστά κομματια της.

Tσέκαρε και αυτά: