Ρις Γουίδερσπουν

Η γνωστή ηθοποιός και αγαπημένη ξανθιά της Αμερικής, Ρις Γουίδερσπουν, ανακοίνωσε πως παίρνει διαζύγιο και όλων η καρδιά ράγισε λιγάκι καθώς ήταν ένα ζευγάρι το οποίο είχε κάνει πολλούς να πιστέψουν στην αγάπη!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Μετά από 12 χρόνια γάμου, η ηθοποιός και ο Τζιμ Τοτ αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και να αφήσουν πίσω τους ότι τους πληγώνει για το καλό του γιου τους και για τη ζωή τους γενικότερα.

Το πρώην ζευγάρι μοιράστηκε με τον κόσμο μια κοινή δήλωση όπου αναφέρει πως τρέφουν αμοιβαίο σεβασμό ο ένας για τον άλλο και υπάρχει βαθιά αγάπη.

Η Ρις Γουίδερσπουν και ο πρώην σύζυγος της έβγαλαν μια κοινή ανακοίνωση την οποία μοιράστηκαν στα Social media και ανέφεραν τα εξής:

“Έχουμε κάποια προσωπικά νέα να μοιραστούμε… Με πολλή προσοχή και σκέψη πήραμε τη δύσκολη απόφαση να χωρίσουμε. Έχουμε απολαύσει τόσα υπέροχα χρόνια μαζί και προχωράμε μπροστά με βαθιά αγάπη, καλοσύνη και αμοιβαίο σεβασμό για όλα όσα έχουμε δημιουργήσει μαζί. Η μεγαλύτερη προτεραιότητά μας είναι ο γιος μας και ολόκληρη η οικογένειά μας καθώς εισερχόμαστε σε αυτό το επόμενο κεφάλαιο. Αυτά τα θέματα δεν είναι ποτέ εύκολα και είναι εξαιρετικά προσωπικά. Εκτιμούμε πραγματικά τον σεβασμό όλων για την ιδιωτικότητα της οικογένειας μας αυτή τη στιγμή”. 

Τσέκαρε και αυτά: