Ρίσι Σούνακ

Ο Ρίσι Σούνακ έχει μεγάλη αδυναμία στο σκυλάκι του , την Νόβα, και πολλές φορές επιλέγει με τη σύζυγο του να βγουν βόλτα στο Χάιντ Πάρκ για να παίξουν μαζί της γιατί θέλουν να έχουν και τέτοιες στιγμές!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας επέλεξε πρόσφατα να κάνει άλλη μια τέτοια βόλτα και άφησε την σκυλίτσα του να τρέξει στο πάρκο χωρίς λουρί, με αποτέλεσμα να προκαλέσει την αντίδραση των αστυνομικών που έκαναν περιπολία στο πάρκο γιατί δεν είχε βάλει το λουρί στο “παιδί’ του.

Σύμφωνα με το BBC, ο Ρίσι Σούνακ τα “άκουσε” από τους αστυνομικούς και έπρεπε να φορέσει λουρί στον σκύλο του διότι αυτοί είναι οι κανονισμοί.

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στα Social media μπορεί να δει κανείς τη στιγμή όπου περπατά με την οικογένεια του κοντά στη λίμνη και η σκυλίστα παίζει ανενόχλητη και ο πρωθυπουργός προσπαθεί να τη φέρει κοντά του για να της βάλει το λουρί.

 

Στην Αγγλία πρέπει να κυκλοφορούν τα σκυλάκια σμέρνα λουράκι για να αποφεύγονται οι καυγάδες με κάποιο άλλο ζώο και να μπορούν οι άνθρωποι που τα έχουν στην οικογένεια τους να προσέχουν και να είναι κοντά τους.

Τσέκαρε και αυτά: