Robbie Williams

Στη Μαλακάσα εμφανίστηκε ο διεθνούς φήμης σταρ, Robbie Williams, στο πλαίσιο της συμμετοχής του στo Rockwave festival και μια ατάκα του κατάφερε να ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο γνωστός καλλιτέχνης που έχει στο ενεργητικό του πολλές επιτυχίες όπως το κομμάτια “Angels” και “Let me entertain you”, έκανε ένα πολύ κακό σχόλιο στη συναυλία του και κατάφερε να προκαλέσει.

Στην εκπομπή “Γεια σου” παρουσιάστηκε ένα βίντεο της Νάνσυ Παραδεισανού η οποία βρέθηκε στη συναυλία και ακούστηκε το σχόλιο του το οποίο ήταν αρκετά άβολο.

“Κανείς δεν ήθελε να αγγίξει τον πισινό μου αλλά ήθελαν να κλέψουν τις πέτρες από την μπλούζα μου. Αυτή είναι η Ελλάδα. Μπορείς να το κρατήσεις αυτό, Robbie θα τις πουλήσουμε αύριο στο ebay”, είπε κατά τη διάρκεια της συναυλίας του.

Ο τραγουδιστής φορούσε ένα γιλέκο γεμάτο πετράδια και με το γνωστό, κακό βρετανικό χιούμορ του είπε πως ήθελαν να του τα κλέψουν για να μπορέσουν να τα πουλήσουν! Άκυρο, άτομο και χωρίς ουσία το συγκεκριμένο χιουμοράκι.

O Robbie Williams φέρεται να κάνει το ίδιο χιουμοράκι σε κάθε χώρα που πηγαίνει για συναυλίες αλλά δεν είναι δικαιολογία αυτή!

Κατά πάσα πιθανότητα να έκανε χιούμορ αλλά όπως και να έχει ήταν άκομψο!

Τσέκαρε και αυτά: