Σάκης Κατσούλης

Ο Σάκης Κατσούλης είναι από τα μεγάλα φαβορί του Survivor All Star και πολλοί είναι οι θαυμαστές του που θέλουν να τον δουν να κάθεται στα σκαμπό του τελικού και να σηκώνει την κούπα! Ωστόσο, έχουμε ακόμη να δούμε πολλά από τον ίδιο στον αγωνιστικό χώρο και όχι μόνο, διότι περιμένουμε και άλλα επεισόδια από τον Άγιο Δομίνικο!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Στο συμβούλιο της Δευτέρας είδαμε ένα μικρό χαμό καθώς η στρατηγική έχει κάνει έντονα την εμφάνιση της και ο παίκτης που κέρδισε το Survivor 2021 είναι έτοιμος να προστατέψει τη σύντροφο του από κάθε στρατηγική καθώς πιστεύει πως στρέφονται άλλοι παίκτες κατά τους!

Στο trailer ακούγεται ο Σάκης Κατσούλης να λέει πως είδε να κινούνται στρατηγικά εναντίον του όπως και στη Μαριαλένα Ρουμελιωτη και θα ψηφίσει με βάση στρατηγικής, εφόσον θέλουν οι άλλοι να παίξουν έτσι το παιχνίδι!

Στο συμβούλιο θα δούμε για μια ακόμη φορά τον Ηλία Μπόγδανο να στρέφεται κατά του Νίκου Μπάρτζη και να του λέει πως σκέφτεται πονηρά και πως προσπαθεί να βγάλει την εικόνα που θέλει εκείνος για τους άλλους ενώ του λέει πως σκέφτεται μόνο πως θα πάει στο επόμενο βήμα!

Πάλι χαμός θα γίνει!

Τσέκαρε και αυτά: