Σάκης Κατσούλης

O Σάκης Κατσούλης ήταν αυτός που κατάφερε να επικρατήσει στο πρώτο ατομικό αγώνισμα του Survivor All Star. Και κέρδισε ένα μεγάλο έπαθλο το οποίο τον έκανε πολύ χαρούμενο καθώς δεν έχει αυτοκίνητο!

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης είναι πλέον ιδιοκτήτης ενός SUV της εταιρείας Οpel και ανήκει στην σειρά “Mokka”. Eίναι ένα αυτοκίνητο το οποίο θεωρείται ιδανικό για την πόλη και για την εξοχή και το εσωτερικό του αποτελείται από ψηφιακό πίνακα οργάνων, πανοραμική κάμερα οπισθοπορείας και γενικότερα έχει διάφορα gadgets.

Πρόκειται για μια ισχυρή έκδοση 1.2 και αποδίδει 136 ίππους. Διαθέτει τρικύλινδρο μοτέρ με 230 Νm ροπής με αποτέλεσμα να διασφαλίζεται το 0-100 σε 9,1 δευτερόλεπτα.

Σύμφωνα με την εταιρεία η τιμή του οχήματος για την έκδοση “Elegance” ανέρχεται στα 28.300 ευρώ, η έκδοση “Black” ανέρχεται στα 28.800 ευρώ, η έκδοση “GS” ανέρχεται στα 29.300 ευρώ και η έκδοση “Ultimate” ανέρχεται στα 30.300 ευρώ.

O Σάκης Κατσούλης κέρδισε το όχημα σε λευκό χρώμα και διαθέτει μαύρες και κόκκινες λεπτομέρειες, με αποτέλεσμα να ξεχωρίζει αμέσως.

Είναι ένα αυτοκίνητο το οποίο ταιριάζει σε όλους και μπορεί ακόμη και μια οικογένεια να το έχει στην κατοχή της καθώς είναι ευρύχωρο και άνετο!

Τσέκαρε και αυτά: