Σασμός

Σασμός: Ο Κωστής Μαραβέγιας έρχεται με το νέο άλμπουμ με τίτλο “Portofino” και μέσα σε αυτό υπάρχει το νέο single Toyota το οποίο έχει και νέο video clip.

Σε αυτό το video clip όμως που πρωταγωνιστεί ο Κωστής Μαραβέγιας ήρθαμε μπροστά σε μία έκπληξη! Είδαμε την γνωστή ως Αργυρώ από τη σειρά του Alpha Σασμός.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Ο Κωστής Μαραβέγιας μέσα στο video clip επισκέπτεται ένα λούνα παρκ όπου παίζει σκοποβολή! Αλλά ξαφνικά βλέπει τη Αργυρώ του Σασμού αγκαλιά με έναν άντρα να παίζουν συγκροούμενα.

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη μπαίνει με τον σύντροφό της στα συγκροούμενα και αυτό προκαλεί την οργή του Κωστή Μαραβέγια, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ήταν η πρώην κοπέλα του.

Τότε αυτός βγάζει τα ρούχα του, φοράει την αγωνιστική του στολή και μπαίνει κι αυτός σε ένα συγκροούμενο αμαξίδιο με μοναδικό στόχο να πέσει και να συγκρουστεί πάνω στο αμαξίδιο του ζευγαριού.

Με τρόμο η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη βλέπει την μετωπική σύγκρουση να έρχεται και όντως συνέβη αυτό! Μετά από αυτό η Αργυρώ από τον Σασμό φεύγει με τον σύντροφό της, αλλά κοιτάει πίσω της τον Κωστή Μαραβέγια.

Τσέκαρε κι αυτό: