Σασμός

Ο Σασμός και ο δεύτερος κύκλος έφτασε στο τέλος του και πλέον όλοι οι τηλεθεατές θα περιμένουν τον Σεπτέμβριο για να δουν ποιοι θα έχουν ζήσει και θα συνεχίσουν και ποιοι δεν θα τα καταφέρουν.

Το τελευταίο επεισόδιο είχε αγωνία, αλλά όχι αυτό που περίμεναν πολλοί! Μας άφησε με ένα κενό για το ποιοι από τους πρωταγωνιστές είναι τελικά ζωντανοί.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Ο Νικηφόρος ακούει μία συνομιλία της Καλλιόπης με τη μητέρά του, τη Βασιλική και ακούει πως ο άνθρωπος που είχε πάνω από όλα στη ζωή του, ο Μαθιός είναι εκείνος που έχει σκοτώσει τελικά τον πατέρα του.

Ο Νικηφόρος τρέχει να βρει τον Μαθιό και τον ακολουθεί η Βασιλική με το αυτοκίνητο. Εδώ αξίζει να ειπωθεί ότι δύο χρονιές η Βασιλική φαίνεται να μην οδηγεί αλλά τώρα οδηγεί! Και καταλήγει να τρακάρει και να πέφτει αναίσθητη! Ή νεκρή όμως; Στο τελευταίο επεισόδιο δεν παίρνουμε αυτή την απάντηση.

Την ίδια ώρα, ο Νικηφόρος έχει στρέψει το όπλο στον Μαθιό! Και ακούγεται ένας πυροβολισμός και βλέπουμε τον Μαθιό να γέρνει το κεφάλι του προς τα πίσω και να μισοκλείνει τα μάτια του.

Άρα άλλο ένα μυστήριο. Πεθαίνει ο Μαθιός ή τραυματίζεται σοβαρά;

Και πάμε και στην Καλλιόπη, η οποία περιμένοντας στο σπίτι με τεράστια αγωνία, φαίνεται να λιποθυμά σαν να παθαίνει καρδιακό επεισόδιο ή εγκεφαλικό! Κι αυτό άγνωστο παραμένει εάν παθαίνει κάτι ή εάν απλά λιποθυμά ή εάν παθαίνει.

Το Twitter πάντως δεν έδειξε να ενθουσιάζεται με το τελευταίο επεισόδιο της σειράς Σασμός δεύτερος κύκλος και δεν έλειπαν φυσικά και τα πικρόχολα σχόλια για τους συντελεστές της σειράς, που επίλεξαν αυτή την κατάληξη!

Τσέκαρε και αυτά: