Σχέσεις

Όλες οι ανθρώπινες σχέσεις θέλουν ειλικρίνεια, αμοιβαία εμπιστοσύνη και “χημεία”! Αυτά είναι τα πρώτα συστατικά για να μπορέσει να λειτουργήσει το σύστημα από την αρχή και έπειτα να περάσουμε σε όμορφες στιγμές!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Όταν γνωρίζουμε έναν άνθρωπο προσπαθούμε να τον γνωρίσουμε όσο καλύτερα μπορούμε έτσι ώστε να καταλάβουμε αν μας αρέσει πραγματικά και αν θέλει να προχωρήσουμε παρακάτω! Το dating είναι αναπόφευκτο στην προκειμένη και μπορείς να δεις αν αυτό το πρόσωπο σου κάνει και αν του κάνεις και εσύ, μέσα από διάφορες δραστηριότητες.

Καθώς περνούν οι μέρες αντιλαμβάνεσαι πως έχει αρχίσει να παίρνει τις αποστάσεις του και προσπαθείς να προσεγγίσεις το αμόρε! Και εκεί αρχίζει μια “φτηνή” δικαιολογία η οποία σου δείχνει πολύ ξεκάθαρα πως δε σε…θέλει και πως δε θέλετε τα ίδια πράγματα!

 

Η κλασική δικαιολογία που λέει κάποιος όταν δε θέλει να συνεχίσει να κάνει τσαχπινιές μαζί σου είναι “έχω πολλή δουλειά”. Είναι ελάχιστες οι περιπτώσεις όπου δεν ισχύει αυτή η δικαιολογία! Το 90% των ανθρώπων που αναφέρουν το μεγάλο φόρτο εργασίας ως τον παράγοντα που σας εμποδίζει να βρεθείτε χρησιμοποιεί αυτή την κατά τα άλλα πειστική δικαιολογία διότι δεν μπορεί να μιλήσει ειλικρινά και να πει πως δε θέλει να βρεθείτε μαζί ή ότι δε σας θέλει!

Δυστυχώς είναι συχνό φαινόμενο στις σχέσεις και ελπίζουμε να υπάρξει περισσότερη ειλικρίνεια από εδώ και έπειτα!

Τσέκαρε και αυτά: