Σχέσεις

Πολλοί άνθρωποι βρίσκονται σε τοξικές σχέσεις και ευτυχώς, αντιλαμβάνονται γρήγορα ότι πρέπει να βρεθούν εκτός αυτών διότι κάνουν κακό στον εαυτό τους και η στεναχώρια είναι μεγάλη όταν καταλαβαίνεις πως κάποια πράγματα συμβαίνουν εις βάρος σου!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Όταν ένας άνθρωπος έχει επιλέξει να μη συνεχίσει να βρίσκεται σε μια τοξική σχέση, έχει συνήθως μια ιδιαίτερη συμπεριφορά την οποία κουβαλά μαζί του για αρκετό καιρό και αναπτύξει ένα μοτίβο το οποίο δεν μπορεί να ξεπεράσει εύκολα. Και το “εξασκεί” ακόμη και όταν μπει σε μια υγιή σχέση.

 

Πώς θα καταλάβεις ότι είχε στο παρελθόν τοξικές σχέσεις το αμόρε 

#1.Ζητά διαρκώς συγγνώμη για ότι κάνει! Σου στέλνει μήνυμα και σου “λέει συγγνώμη αν ενόχλησε”, σου ζητά συγγνώμη αν έχει πιεστεί με κάτι και στο εκφράζει!

#2. Νιώθει πως πάντα κάτι του κρύβεις και φοβάται ότι κάνεις τσαχπινιές και με άλλους ανθρώπους! Με λίγα λόγια, θυμάται το παρελθόν και νομίζει πως αυτό επαναλαμβάνεται!

#3.Nευριάζει με το παραμικρό και δεν μπορεί να δεχτεί κάποια πράγματα τα οποία είναι φυσιολογικά όπως το να βγεις με του φίλους σου για έναν καφέ!

Αν αυτό το άτομο συνεχίζει αυτή τη συμπεριφορά θα πρέπει να συζητήσεις μαζί του και να του εξηγήσεις κάποια πράγματα για να είστε καλά!

Τσέκαρε και αυτά: