Σχέσεις

Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι πάντα στο προσκήνιο και όταν βρισκόμαστε με αγαπημένους φίλους, πάντα βρίσκουμε να συζητήσουμε για εκείνο το γκομενάκι που θέλουμε να κατακτήσουμε ή αναπολούμε τις παλιές καλές εποχές όπου το φλερτ γινόταν στα μπαρ και όχι στα Social media (είναι ξεκάθαρο πως δεν είμαστε GEN Z γενιά).

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Πολλές φορές γνωρίζουμε κόσμο ο οποίος μας προκαλεί ενδιαφέρον και επειδή η ανάγκη μας για “επικοινωνία” και για συντροφικότητα είναι μεγάλη, αγνοούμε διάφορα πράγματα τα οποία μπορεί να κάνει!

Υπάρχει αρκετός κόσμος εκεί έξω ο οποίος χρειάζεται να νιώσει πως κάποιος τον θέλει και λειτουργεί με πολύ περίεργους τρόπους για να πάρει επιβεβαίωση! Και αυτό πρέπει να το προσέξεις, γιατί δεν είναι σωστό για εσένα!

Σύμφωνα με τον αγαπημένο dating coach, Jacob Lucas υπάρχουν τρία σημάδια στα οποία πρέπει να δώσεις βάση!

@jacoblucas101 Is anyone using you for attention? #datingcoach #psychology #dating #datingadvice #datingtips #relationshipcoach ♬ original sound – Jacob Lucas | Dating Coach

#1.Ακολουθούν την τακτική του ghosting και εμφανίζονται όποτε θέλουν εκείνοι χρησιμοποιώντας γλυκόλογα!

#2.Σου δίνουν την ελάχιστη σημασία για να μπορέσεις εσύ να τροφοδοτήσεις την επιβεβαίωση που χρειάζονται! Ξέρουν πως τους αρέσεις και ξέρουν τι πρέπει να κάνουν για να σου τραβήξουν την προσοχή!

#3.Πάντα βρίσκουν δικαιολογίες για να μη βρεθείτε!

Οι σχέσεις δεν θέλουν κόπο και αν αναγνωρίζεις τέτοιες συμπεριφορές καλύτερα να φεύγεις!

Tσέκαρε και αυτά: