Σειρές Netflix

Σειρές Netflix : Δεν έχει σταματημό το “κόψιμο” αγαπημένων προγραμμάτων στη γνωστή πλατφόρμα και αποκαλύφθηκε πώς ένα project το οποίο αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο, θα σταματήσει να υπάρχει.

Σύμφωνα με το Deadline, η σειρά κινουμένων σχεδίων για ενήλικες “Inside Job” κόπηεκ πολύ βίαιαα ενώ ήταν σχεδόν σίγουρο πώς θα συνέχιζε με μια δελυτερη σεζόν.

MΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Οι δημιουργοί της σειράς που αφορούσε τις θεωρίες συνωμοσίας, Σιόν Τακιούσι και Αλέξανδρος Χιρτς, έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν πληροφορήθηκαν για τη διακοπή της σειράς.

Η Τακιούσι με ένα tweet της στο Twitter ανέφερε χαρακτηριστικά:

“Είμαι συντετριμμένη και επιβεβαιώνω πώς το Netflix αποφάσισε να ακυρώσει τη δεύτερη σεζόν της σειράς. Με το πέρασμα των χρόνων αυτοί οι χαρακτήρες (της σειράς) έγιναν αληθινοί για εμένα και στεναχωριέμαι. γιατί δε θα τους δω να μεγαλώνουν. Οι ήρωες άξιζαν να έχουν ένα καλό τέλος”. 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Inside Job (@insidejob)

Σειρές Netflix – Η επιτυχημένη σειρά αφορούσε στις ακραίες θεωρίες συνωμοσίας που έχουν ακουστεί μέσα στα χρόνια και μια ομάδα καλούταν να τα βάλει με μεγάλες δυνάμεις όπως είναι οι Ιλουμινάτι και να σώσει την ανθρωπότητα.

Η σειρά είναι εξαιρετική και πρέπει να την τσεκάρει!

Τσέκαρε και αυτά: