Σειρές Netflix

Σειρές Netflix : Το Σαββατοκύριακο αναμένεται να είναι κάπως ιδιαίτερο καθώς ο καιρός θα μας τα “χαλάσει” λιγουλάκι! Οπότε τι καλύτερο να καθίσουμε σπίτι μας, να μαγειρέψουμε ωραία πράγματα και να χαζέψουμε στην αγαπημένη μας πλατφόρμα!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Φτιάξει ποπ κορν, πάρε τα αναψυκτικά που επιθυμείς και άραξε στον καναπέ για να απολαύσεις αγαπημένες σειρές που σίγουρα θα σε ενθουσιάσουν!

Oι δυο σειρές που πρέπει να δεις οπωσδήποτε!

#1.Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᗩ н α ᗪ (@ahad.tf)

Aν είσαι σε φάση που θέλεις να αναλύσεις την ψυχολογία ενός δολοφόνου, τότε αυτή είναι η σειρά για εσένα! Ο Τζέφρι Ντάμερ, ένας ψυχοπαθής δολοφόνος που σκότωσε άνδρες μετά από τις ερωτικές επαφές που είχε μαζί τους, ήταν ένα πρόσωπο το οποίο απασχόλησε την παγκόσμια κοινή γνώμη και πρέπει να δεις τη σειρά!

#2.Wednesday

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Netflix US (@netflix)

To κοριτσάκι της οικογένειας Addams μεγάλωσε και ο Τιμ Μπάρτον έφερε στις οθόνες μας μια από τις καλύτερες σειρές που έχουμε δει το τελευταίο διάστημα! Αξίζει να τη δεις γιατί θα γελάσεις, θα ανακαλύψεις ιδιαίτερους χαρακτήρες και θα γίνεις και εσύ ένας… ντετέκτιβ!

+1 Ηarry&Meghan

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Netflix US (@netflix)

To ντοκιμαντέρ που όλοι περίμεναν είναι πλέον διαθέσιμο στη γνωστή πλατφόρμα και μπορείς να παρακολουθήσεις το ζευγάρι που αποφάσισε να απαρνηθεί τα βασιλικά του καθήκοντα, με σκοπό να ζήσει τη ζωή του έτσι όπως εκείνο επιθυμεί!

Τσέκαρε και αυτά :

Χριστούγεννα 2022 : Τι να κάνεις με το αμόρε

Νικ Κάρτερ : Το βιογραφικό και η ζωή του καλλιτέχνη