Σειρές Netflix

Σειρές Netflix : Ένα από τα projects pου έχει λατρέψει ο κόσμος που ακολουθεί τα δρώμενα της γνωστής πλατφόρμας είναι το “YOU” και επιστρέφει με την τέταρτη σεζόν.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ. ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

O Τζο, ο αγαπημένος stalker και δολοφόνος επιστρέφει στις οθόνες μας αλλά θα πρέπει να ξεχάσουμε όσα ξέραμε, διότι στο νέο trailer pου κυκλοφόρησε, βλέπουμε πώς υπάρχει κάποιο πρόσπο το οποίο παρακολουθεί εκείνον αυτή τη φορά.

Ο “ήρωας” της σειράς βρίσκεται σε άλλη χώρα, έχει μια νέα περσόνα – αυτή του δασκάλου – και ξεκινά να κάνει παρέα με μια νέα ομάδα ανθρώπων που ανήκουν στην ελίτ. Ωστόσο, οι σκέψεις για παρακολούθηση δεν τον αφήνουν και προσπαθεί να τις κατευνάσει.

Πολλά είναι τα πρόσωπα τα οποία εμφανίζονται και εκείνος προσπαθεί να βρει τι συμβαίνει γύρω του καθώς έχουν αρχίσει οι δολοφονίες στην παρέα των ελίτ και εκείνος λαμβάνει μηνύματα τα οποία του δείχνουν πώς κάποιος τον έχει καταλάβει και ξέρει τι έχει κάνει! Και αυτή είναι μια τεράστια ανατροπή στη ζωή του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Netflix US (@netflix)

Σειρές Netflix – Η σειρά θα προβληθεί στις 9 Φεβρουαρίου 2023 όπου και θα δούμε το πρώτο της μέρος αφού χωρίζεται σε δυο υπό-σεζόν.

Τσέκαρε και αυτά: