Shakira

H Shakira χώρισε με τον Πικέ όταν αποκαλύφθηκαν οι απιστίες του και ενώ εκείνος κάνει τη ζωή του με τη νέα γυναίκα που έχει στο πλευρό του, η τραγουδίστρια έχει δημιουργήσει τραγούδια τα οποία αποκαλύπτουν τα συναισθήματα της για όλα όσα έζησε.

Η τραγουδίστρια έκανε γνωστό μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram πως αποχαιρετά τη Βαρκελώνη και μετακομίζει στο Μαϊάμι καθώς θέλει να κάνει μια νέα ζωή και να αφήσει πίσω της ότι την πλήγωσε.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shakira (@shakira)


“Εγκαταστάθηκα στη Βαρκελώνη για να δώσω στα παιδιά μου σταθερότητα, την ίδια που ψάχνουμε τώρα σε μια άλλη γωνιά του κόσμου δίπλα στην οικογένεια, τους φίλους και τη θάλασσα. Σήμερα ξεκινάμε ένα νέο κεφάλαιο στην αναζήτηση της ευτυχίας τους. Ευχαριστώ όλους όσοι έκαναν σέρφινγκ σε τόσα κύματα μαζί μου εκεί στη Βαρκελώνη, την πόλη όπου έμαθα ότι η φιλία είναι αναμφίβολα σημαντικότερη από τον έρωτα. Ευχαριστώ όλους όσοι με ενθάρρυναν εκεί, στέγνωσαν τα δάκρυά μου, με ενέπνευσαν και με έκαναν να μεγαλώσω. Ευχαριστώ το κοινό μου στην Ισπανία που πάντα με κάλυπτε με την αγάπη και την πίστη του. Θα σας ξαναδώ και όπως είπε ο πατέρας μου τόσες φορές, θα τα ξαναπούμε στις στροφές”, έγραψε η Shakira στο Instagram!

Τσέκαρε και αυτά: