Shopping Star

Η Βίκυ Καγιά αποχαιρετά το αγαπημένο παιχνίδι μόδας “Shopping Star” μετά από 7 ολόκληρα χρόνια και πλέον θα σαλπάρει σε άλλες περιπέτειες!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η παρουσιάστρια και μοντέλο θέλησε μέσω Instagram να πει το δικό της “αντίο” σε ένα project που αγάπησε πολύ και με ένα βίντεο παρουσίασε κάποιες αγαπημένες της στιγμές!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vicky Kaya (@vickykaya_)

Στη λεζάντα της έγραψε:

“Ένα μαγικό ταξίδι έφτασε στο τέλος του 7 χρόνια μόδας, χαράς και γυναικείας ενδυνάμωσης. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την αγάπη και την πίστη, και πάνω απ’ όλα για το χιούμορ και τις αξέχαστες στιγμές που ζήσαμε μαζί! Σας εύχομαι ένα υπέροχο καλοκαίρι, ξέγνοιαστο και δροσερό, παρέα με τους αγαπημένους σας ανθρώπους! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο @starchanneltv για την εμπιστοσύνη και την όμορφη συνεργασία μας και στην υπέροχη ομάδα του shopping star που δούλεψε ακούραστα 7 χρόνια και μαζί δημιουργήσαμε μια υπέροχη συνθήκη! Σας αγαπώ και θα μου λείψετε πολύ! Εις το επανιδείν”. 

Προς το παρών δεν έχει γίνει γνωστό το πρόσωπο το οποίο θα αναλάβει το Shopping Star και όλοι περιμένουμε να μάθουμε με μεγάλη αυπομονήσια γιατί θα έχει ενδιαφέρον!

Tσέκαρε και αυτά: