Σικάγο

Μία 104χρονη από το Σικάγο, πήρε την απόφαση να κάνει ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο, και ελπίζει να μπει στο βιβλίο Γκίνες ως το γηραιότερο άτομο που έκανε ελεύθερη πτώση.

Η Ντόροθι Χόφνερ, μόλις έφτασε στο έδαφος στο Skydive Chicago στην Οτάβα, είπε πως “η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός” και το απέδειξε.

Το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες για τον γηραιότερο άνθρωπο που έκανε ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο, καταρρίφθηκε τον Μάιο του 2022 από την 103χρονη Linnea Ingegard Larsson από τη Σουηδία.

Η πρώτη εμπειρία της Χόφνερ με το skydiving ήταν όταν ήταν 100 χρονών και είχε ζητήσει να την σπρώξουν έξω από το αεροσκάφος. Όμως αυτή τη φορά πήδηξε από τα 4.100 μέτρα δεμένη με έναν πιστοποιημένο εκπαιδευτή της Ένωσης Αλεξιπτωτιστών των ΗΠΑ.

Η 104χρονη από το Σικάγο είπε πως: ”Όλα ήταν υπέροχα εκεί πάνω. Το όλο πράγμα ήταν απολαυστικό, υπέροχο, δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο”.

Έπειτα από τον θρίαμβο της ελεύθερης πτώσης, η γυναίκα που θα κλείσει τα 105 τον Δεκέμβριο είπε πως μπορεί να κάνει βόλτα με αερόστατο το επόμενο διάστημα. “Δεν έχω μπει ποτέ σε ένα από αυτά”, δήλωσε.

Τσέκαρε και αυτό:

Survivor: Νέος κύκλος για το ριάλιτι

Ζύμη για πίτσα: Εύκολη συνταγή και για αρχάριους