Σκάρλετ Γιόχανσον

H Σκάρλετ Γιόχανσον είναι από τις γυναίκες της παγκόσμιας showbiz που δεν ασχολείται με τα social media και πρόσφατα αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο απέχει και αναρωτιόμαστε, αν τελικά έχει δίκιο!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Μιλώντας στο “The Skinny Confidential Him & Her Podcast“,η ηθοποιός αποκάλυψε πως απέχει συνειδητά από αυτά λέγοντας:

“Ειλικρινά είμαι πολύ εύθραυστο άτομο για να έχω μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δεν μπορώ. Ο εγωισμός μου είναι πολύ εύθραυστος. Ο εγκέφαλός μου είναι πολύ εύθραυστος. Είμαι σαν ένα ευαίσθητο λουλούδι”. 

Στο παρελθόν χρησιμοποιούσε περισσότερο το Instagram και κατάλαβε πως κατανάλωνε άσκοπο χρόνο για να κοιτάξει τη σελίδα κάποιου για να μάθει τα προσωπικά του. Κάτι το οποίο δε χρειαζόταν να κάνει.

“Τώρα ξέρω ότι έχεις ένα σκύλο και δύο κόρες και ότι ζεις στο Burbank. Έλεγα πως σπατάλησα 17 λεπτά του χρόνου μου. Τώρα νιώθω ότι πρέπει να μετακομίσω στην Καλιφόρνια, να πάρω τον συγκεκριμένο σκύλο και να αλλάξω τη ζωή μου με όλους αυτούς τους τρόπους που ένιωθα άσχημα”, είπε! 

Έτσι, η Σκάρλετ Γιόχανσον κατάλαβε πως κάνει κακό στον εαυτό της και τα άφησε στην άκρη για να επικεντρωθεί σε πιο σοβαρά πράγματα!

Τσέκαρε και αυτά: