Σοφοκλής Σχορτσανίτης

Μια σπάνια συνέντευξη παραχώρησε ο μπασκετμπολίστας και εν δυνάμει προπονητής, Σοφοκλής Σχορτσανίτης στην εκπομπή “Στούντιο 4” και τους Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλου.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο αγαπημένος “Big Sofο” ο οποίος έχει αγωνιστεί με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος και με τη φανέλα του Ολυμπιακού έκανε μια σπάναι εμφάνιση και μίλησε για όλα με τους δυο παρουσιαστές.

Ένα από τα θέματα που είχε ενδιαφέρον ήταν η γνωριμία του με τη σύζυγό του, Ειρήνη, την οποία τη γνώρισε σε ένα καφέ στην Καλλιθέα όταν εκείνη ήταν φοιτήτρια φυσιοθεραπείας.

“Παντρευτήκαμε στις 18 Αυγούστου του 2012. Τη γνώρισα σε ένα καφέ στην Καλλιθέα με τον κολλητό μου. Όταν γνωριστήκαμε δεν είχε ιδέα ποιος είμαι. Μιλήσαμε και έτσι ξεκίνησε. Είχα πει στον φίλο μου τότε πως είναι γυναίκα… για σπίτι. Το ιστορικό μου ήταν λίγο περίεργο γιατί έβγαινα πολύ σε κλαμπ και μου άρεσε να είμαι έξω”. 

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης τους, ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης είπε πως θέλει να πάρει την άδεια του ως προπονητής και να μπει ακόμη πιο ενεργά στο συγκεκριμένο χώρο και όταν ρωτήθηκε για τη σχέση του με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο είχε να πει μόνο τα καλύτερα.

“Δεν είχα ποτέ λόγο να του ζητήσω κάτι. Είμαι πολύ τυχερός που τον γνώρισα. Ο Θανάσης είχε έρθει και με βρήκε στο γήπεδο. Και μου ζήτησε να φέρει και τον αδερφό του, τον Γιάννη. Πάθαμε σοκ με αυτό που είδαμε καθώς είναι ένας άνθρωπος με πολύ ιδιαίτερη αύρα.Μου είχε ζητήσει να κάνουμε προπόνηση. Ευχαρίστως να τον βοηθήσω, ήταν μία θετική παρουσία όταν έκανα προπόνηση μόνος μου. Είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος και παίκτης και δεν μπορεί κανείς να καταλάβει αυτό που είναι. Ο Γιάννης ήταν τότε 13-15 ετών. Ήταν σε άλλο επίπεδο. Από τον Γιάννη μπορούμε να μάθουμε πολλά”. 

Tσέκαρε και αυτά: