Julia Fox

Η ηθοποιός Julia Fox μετά τον χωρισμό της με τον Κάνιε Γουέστ, άνοιξε την επίδειξη του Λακουάν Σμιθ (LaQuan Smith) στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης ντυμένη με μία μαύρη τουαλέτα.

Η επίδειξη έγινε στο «Down Town Association», ένα από τα παλαιότερα κλαμπ της πόλης που ήταν κάποτε μόνο για άνδρες. Οι τοίχοι του παραμένουν διακοσμημένοι με ζωγραφισμένα πορτρέτα λευκών ανδρών. Εκεί ο Νεοϋορκέζος σχεδιαστής παρουσίασε μία κολεξιόν σέξι, γεμάτη λάμψη σε χρυσό, μπλε και κόκκινο χρώμα.

Μετά το σόου, η Julia Fox , δήλωσε στο Associated Press για τον χωρισμό της: «Αγαπώ τον Κάνιε. Είμαστε ακόμα πολύ καλοί φίλοι και του εύχομαι μόνο το καλύτερο».

Ο χωρισμός ήρθε μετά από έξι εβδομάδες σχέσης καθώς ο Ye ξέσπασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την εν διαστάσει σύζυγό του, Κιμ Καρντάσιαν, και τον νέο της αγαπημένο.

Ως μία από τις πρωταγωνίστριες της κολεξιόν του Σμιθ η Τζούλια Φοξ φόρεσε ένα μαύρο βραδινό φόρεμα που αγκάλιαζε το σώμα της με ψηλό λαιμό και κοψίματα στη μέση, το στήθος και την πλάτη μαζί με ασημένια αξεσουάρ.