Σπύρος Μαρτίκας

O Σπύρος Μαρτίκας είναι ένας από τους πιο ιντριγκαδόρους παίκτες που έχουμε δει στο ελληνικό Survivor και ο τρόπος με τον οποίο έχει αρχίσει να συμπεριφέρεται στο All Star φανερώνει πώς έχει σχέδιο!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο φαρμακοποιός με την έντονη προσωπικότητα φέρεται, σύμφωνα με την εκπομπή “Πρωινό Μας” και τον Νίκο Παρτσόλη να έχει βρει τις “μαριονέτες” του και να έχει βάλει σε εφαρμογή το σχέδιο του για να μπορέσει να προκαλέσει ίντριγκες στο παιχνίδι και να δημιουργήσει θέματα στην αντίπαλη ομάδα, έτσι ώστε να τους ρίξει το ηθικό.

Οι δυο παίκτες που έχει βρει ο Σπύρος Μαρτίκας και θέλει να παίξουν το δικό του παιχνίδι είναι ο Στάθης Σχίζας και ο Νίκος Μπάρτζης. Δυο πρόσωπα τα οποία είναι πολύ καλά αγωνιστικά και μπορούν να φέρουν εις πέρας το σχέδιο του.

Να σου θυμίσουμε πώς ο Μαρτίκας και ο Σχίζας ήταν κοντά στο τελευταίο Survivor και ο φαρμακοποιός ήταν από αυτούς που τον στήριξε με τον τρόπο του έτσι ώστε να βρεθεί πιο κοντά με το έπαθλο.

Οι τρεις άνδρες έχουν έρθει πολύ κοντά και μέσα σε αυτή την παρέα, ο Σπύρος θα αξιοποιήσει τη φιλία τους και θα βρει την ανάλογη στήριξη.

Θα δούμε αυτή τη φιλία και το σχέδιο στο επόμενο επεισόδιο!

Τσέκαρε και αυτά: