Σπύρος Μαρτίκας

Ο Σπύρος Μαρτίκας δεν μπορεί να κρατήσει τις σκέψεις του μέσα στο κεφάλι του καθώς θέλει να μιλά για όλα όσα σκέφτεται και αυτή τη φορά αποφάσισε να την “πει” στη Μελίνα Μεταξά γι την ψήφο που έδωσε στον Γιώργο Ασημακόπουλο.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Λίγο πριν το αγώνισμα, ο Γιώργος Λιανός ρώτησε τον Σπύρο για την υποψηφιότητα του αλά εκείνος προτίμησε να σχολιάσει την απόφαση της Μεταξά να ψηφίσει τον Ασημακόπουλο και θεώρησε πως ήταν μια ψήφος κακίας και πως δεν κατάλαβε τι έκανε διότι είναι ένας πολύ καλός παίκτης.

“O Γιώργος Ασημακόπουλος είναι ο καλύτερος παίκτης των Μπλε”, είπε ο Σπύρος Μαρτίκας και η Μελίνα Μεταξά του απάντησε αμέσως πως δεν είναι ο καλύτερος. Μάλιστα, ρώτησε τον παίκτη των Κόκκινων ποιον θα ψήφιζε και εκείνος της απάντησε την Εύη Σαλταφερίδου.

Τότε η Μελίνα Μεταξά του είπε πως δε γίνεται να ψηφίσει την Ευημερία διότι είναι πολύ καλή παίκτρια και βοηθά πολύ στην καλύβα!

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος από τη δική του πλευρά ευχαρίστησε τον Μαρτίκα και είπε πως η Μελίνα έχει μια αντιπάθεια προς το πρόσωπο του αλλά δεν έχει πρόβλημα.

Τσέκαρε και αυτά: