Stashing

Ένα από τα πιο άσχημα “φαινόμενα” που εμφανίζονται στις σχέσεις είναι το λεγόμενο “stashing” και ελπίζουμε να περιοριστεί γιατί δεν είναι καθόλου ευχάριστο.

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι επιλέγουν να συνάψουν σχέση με το πρόσωπο που πραγματικά τους αρέσει και τους κάνει να νιώθουν πως είναι στον 7ο ουρανό, αλλά έχουν “κόλλημα” το οποίο δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμο!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Τι είναι, λοιπόν, αυτό το περίφημο stashing στο οποίο επιδίδονται κάποιοι άνθρωποι (ντροπή τους θα πούμε εμείς)

Γνωρίζεις κάποιον/κάποια και αρχίζετε να βγαίνετε! Περνάτε τέλεια, όλα είναι σούπερ, τα βρίσκετε σε όλους τους τομείς και έρχεται εκείνη η στιγμή όπου του γνωρίζεις τους φίλους σου! Και πάλι όλα είναι τέλεια, περνάτε εξαίσια και πάει λέγοντας!

 

Όσο περνούν οι μέρες, το πρόσωπο με το οποίο συναναστρέφεσαι ερωτικά δεν κάνει καμία συζήτηση έτσι ώστε να βρεθείτε με τα δικά του πρόσωπα. Παράλληλα, επιλέγει να φαίνεται πώς είναι “solo κλαρίνο” στα social media ενώ εσύ το συμπεριλαμβάνεις το συγκεκριμένο πρόσωπο σε αναρτήσεις σου.

Με λίγα λόγια, μικρό μας περιστεράκια σε “κρύβει”! Σε κρύβει από παντού και οι σκοποί είναι σίγουρα δόλιοι!

Δε θέλει να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα του δικού του κύκλου γιατί μπορεί να φοβάται τη γνωριμία, ότι μπορεί να μην τους αρέσεις και όλα τα σχετικά! Όσο αφορά τα social media, δε δείχνει κάποια διάθεση γιατί μπορεί να “παίζει πάρτι στο νησί του μυαλού του” και να μιλά με κάποια άλλα πρόσωπα ενώ σίγουρα δε θέλει να δουν οι δικοί του άνθρωποι πως είστε μαζί!

Ένας τέτοιος άνθρωπος δε σου κάνει γιατί πολύ απλά σου αξίζει να σε “δείχνουν” και ναι, είσαι “τρόπαιο”. Δεν κατάλαβα!

Επομένως, κάνε τις συζητήσεις σου και ανάλογα με τις απαντήσεις που θα πάρεις, πράξε αναλόγως!

Τσέκαρε και αυτά :

Μουντιάλ 2022 : Η επική φωτογραφία φιλάθλου

Έλον Μάσκ :Το όνομα του έγινε τατουάζ