Στάθης Σχίζας

Ο Στάθης Σχίζας κατάφερε να σηκώσει με τα χέρια του το έπαθλο του Survivor και να κερδίσει το μεγάλο ποσό των 100.000 ευρώ.

Όπως είναι γνωστό, η παραγωγή του ριάλιτι δεν δίνει αμέσως το έπαθλο στον παίκτη που κέρδισε και περνά ένα διάστημα έτσι ώστε να λάβει στα χέρια του το χρηματικό ποσό που κέρδισε.

Ωστόσο, υπάρχουν “καλοθελητές” οι οποίοι έκριναν τον νικητή γιατί είχε δηλώσει πως θα δωρίσει σημαντικό μέρος του επάθλου σε παιδιά που έχουν ανάγκη. Και ενοχλήθηκε πολύ από όσα ειπώθηκαν, με αποτέλεσμα να κάνει μια ανάρτηση που σίγουρα θα συζητηθεί.

Χαρακτηριστικά έγραψε ο Στάθης Σχίζας στο Instagram : 

“Είχα πει ότι δεν θα πω ξανά στη διαδικασία να δικαιολογηθώ για κάτι, αλλά κάποια μηνύματα από κάποιους πονηρούς του καναπέ δεν μπορούν να με αφήσουν αδρανή (μάλλον πονάνε ακόμη). Τα χρήματα που είχα πει ότι θα δώσω στα παιδάκια με καρκίνο από το έπαθλο δεν έχουν παρθεί ακόμα, όπως ξέρετε αλλά κάνετε ότι δεν ξέρετε.

Το αν βοηθάω με τον τρόπο μου ή έχω βοηθήσει στο παρελθόν με διαφορετική σημασία της λέξεως είναι δικό μου θέμα και των ανθρώπων που το εισέπραξαν. Αυτό μου αρκεί. Η πραγματική βοήθεια, ξέρετε κύριοι δικαστές, γίνεται αθόρυβα από σεβασμό στους ανθρώπους.

Δεν ξεπουλάμε τον πόνο του συνανθρώπου μας για προσωπική μας προβολή αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για τοξικούς ανθρώπους και κατευθυνόμενους. Ασχοληθείτε με τη γυναίκα σας, τον άντρα σας, το παιδί σας και περάστε ωραία. Μάλλον δεν έχετε ζωή γι’ αυτό ασχολείστε με τις ζωές των άλλων. Εύχομαι υγεία και χαρά σε όλους σας”.

 

 

Τσέκαρε και αυτά :

World of Warcraft : Η έκπληξη της Blizzard

Δημιουργίες με χαρτί: Δωρεάν σεμινάρια