Στάθης Σχίζας

Στιγμές έντασης αποτυπώθηκαν στον φακό καθώς ο Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου βρέθηκαν στο ίδιο κέντρο νυχτερινής διασκέδασης και υπήρξε μεταξύ τους μια πολύ περίεργη φάση.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Σύμφωνα με βίντεο που ανέδειξε η εκπομπή “Καλοκαίρι Yes” το πρώην ζευγάρι στέκεται σε ένα συγκεκριμένο σημείο στο μαγαζί και βλέπουμε τον νικητή του Survivor 2022 και την instagrammer να μιλούν και φαίνεται πως υπάρχει ένταση μεταξύ τους.

Ο Στάθης Σχίζας προσπαθεί να μιλήσει στην πρώην σύντροφο του και εκείνη διατηρεί μια ιδιαίτερη στάση ενώ εκείνος της πιάνει το χέρι με σκοπό (όπως φαίνεται) να απομακρυνθούν από το σημείο για να μιλήσουν.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, ο επιχειρηματίας πέταγε λουλούδια στην πρώην σύντροφο του και εκείνη φάνηκε να είναι σε άβολη θέση ενώ εκείνος προσπάθησε να πει κάποια πράγματα στην πρώην του.

O Tριαντάφυλλος από τη δική του πλευρά είπε πως δεν της έστελνε όλο το βράδυ λουλούδια αλλά μόνο 1-2 φορές και πως ο επιχειρηματίας ασχολείται με το νέο μαγαζί που ετοιμάζει στο Κολωνάκι.

Ωστόσο, το βίντεο δείχνει πως υπάρχει κάτι ακόμη εκεί και πως ίσως δεν έχουν ξεπεραστεί κάποια πράγματα!

Τσέκαρε κι αυτό: