Στάθης Σχίζας

Ο Στάθης Σχίζας ήταν ένας από τους παίκτες του Survivor All Star που αποχώρησαν από το ριάλιτι επιβίωσης διότι δεν άντεχε την ανθρωποφαγία. Και στον μεγάλο τελικό στήριξε τον φίλο του Νίκο Μπάρτζη.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο νικητής του Survivor 2022 μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Καλοκαίρι Yes” αποκάλυψε τη διαφορά που είχαν σε ψήφους οι Κατσούλης και Μπάρτζης και οι απορίες που δημιουργούνται είναι πολλές.

“Ο Σάκης Κατσούλης άξιζε τη νίκη του στο “Survivor All Star”. Είναι ένας καλός παίκτης αγωνιστικά. Εγώ στεναχωρήθηκα γιατί ήθελα να κερδίσει ο Νίκος Μπάρτζης, αλλά ο κόσμος επέλεξε. Από όσο ξέρω για εννέα ψήφους κρίθηκε το αποτέλεσμα, οπότε κι αυτό είναι νίκη. Οπότε μάλλον κέρδισαν και οι δυο”.

Ο Στάθης Σχίζας μιλώντας στην κάμερα αναφέρθηκε και στο γεγονός πως βρέθηκε στον τελικό του Survivor All Star καθώς είχε αποχωρήσει οικειοθελώς λέγοντας:

“Εγώ αποχώρησα οικειοθελώς γι’ αυτό βρέθηκα στον τελικό του “Survivor All Star”, δεν αποβλήθηκα”, είπε ο επιχειρηματίας.

Να σου θυμίσουμε πως οι παίκτες που αποβλήθηκαν δεν καλέστηκαν στον τελικό και για αυτό το λόγο δεν τους είδαμε στην εξέδρα που είχε στηθεί στο Γαλάτσι!

Τσέκαρε και αυτά: