Σταύρος Βαρθαλίτης

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης αποκάλυψε μέσω ενός story του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πως κάηκε ολοσχερώς το εξοχικό της οικογένειας του εξαιτίας των φωτιών που έχουν ξεσπάσει.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο νικητής του MasterChef και σεφ της εκπομπής “Breakfast@Star” είναι ένας από τους ανθρώπους που είδαν την περιουσία του κατεστραμμένη εξαιτίας των πυρκαγιών που έχουν προκαλέσει μεγάλη στεναχώρια σε όλους μας! Και μια εικόνα που ανάρτησε τα λέει όλα!

“Αυτό ήταν το εξοχικό μου, που πέρασα όλα μου τα παιδικά χρόνια. Δεν έχω καμία διάθεση να δείξω ποιος έχει την ευθύνη. Το γνωρίζουν καλά οι ίδιοι. Απλά σκέφτομαι, αν νιώσαμε εμείς έτσι για το εξοχικό μας, πως μπορεί να νιώθουν οι άνθρωποι που χάνουν το σπιτικό τους, που στεγάζουν όλα τους τα όνειρα και τους κόπους μιας ζωής. Κρίμα”, έγραψε ο Σταύρος Βαρθαλίτης!

Δυστυχώς, πολλοί είναι οι άνθρωποι που είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται εξαιτίας των πυρκαγιών και προσπαθούν με όση δύναμη τους έχει απομείνει να μαζέψουν τα κομμάτια τους και να βρουν τρόπους για να μπορέσουν να καταλαγιάσουν μέσα τους την οργή που νιώθουν!

Ας ελπίσουμε πως θα σβήσουν οι φωτιές σύντομα!

Τσέκαρε και αυτά: