Στέλιος Χανταμπάκης

O Στέλιος Χανταμπάκης έχει προκαλέσει τις εντυπώσεις με τη συμμετοχή του στο Survivor All Star καθώς είναι ένας άνθρωπος πολύ ήσυχος, δε συμμετέχει σε εντάσεις και επιλέγει να απέχει όσο μπορεί από τους τσακωμούς.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Σύμφωνα με τον Νίκο Παρτσώλη στην εκπομπή “Πρωινό Μας”, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος ξεκινούν μια συζήτηση με τον Τάκη Καραγκούνια και διαπιστώνουν πως ο παίκτης που βρίσκεται στην κλίκα τους δε δείχνει αυτό που πραγματικά είναι και ακολουθεί μια συγκεκριμένη τακτική.

Μάλιστα, λένε πως ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι αυτός που βάζει λόγια σε όλους για να τα πουν μπροστά στις κάμερες και ο Κωνσταντίνος Βασάλος φέρεται να λέει πως η Σταυρούλα Χρυσαειδή είπε ένα μυστικό στον Χανταμπάκη και εκείνος πήγε και το είπε στον Βασάλο. Με λίγα λόγια, αναφέρει πως δεν μπορεί να κρατήσει μυστικό.

Κανείς δεν ξέρει τους λόγους για τους οποίους έγινε αυτή η συζήτηση αλλά δεν μπορεί κανείς να αποκλείσει πως έγινε εσκεμμένα έτσι ώστε να έχουν μια δικαιολογία έτσι ώστε να μπορέσουν να τον ψηφίσουν αν πάνε σε ψηφοφορία αποχώρησης.

Έτσι, θα βγάλουν με κάποιο τρόπο τον Χάντα από την κλίκα και θα έχουμε μια νέα υποομάδα!

Tσέκαρε και αυτά: