Στέλλα Ανδρεάδου

Στο νοσοκομείο βρέθηκε η All Star, Στέλλα Ανδρεάδου καθώς υπέστη δηλητηρίαση από ποτό όπως ανακοίνωσε η ίδια μέσω story της στο Instagram. 

Πριν από κάποιες ώρες, ανάρτησε μια εικόνα όπου βρίσκεται ξαπλωμένη σε νοσοκομειακό κρεβάτι και είχε ορούς στα χέρια της. 

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Στη συνέχεια ανάρτησε ένα βίντεο όπου ανέφερε: 

“Σας ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματα σας. Έπαθα δηλητηρίαση από ποτό. Το Σάββατο είχα βγει σε ένα rooftop μαγαζί στη Θεσσαλονίκη και τελικά προσέφεραν ποτά μπόμπα. Είχα πονοκέφαλο τρελό, πυρετό. Παιδιά προσοχή πάρα πολλή”. 

Η παίκτρια του Surviror All Star διεκομίσθη στο νοσοκομείο και όπως έκριναν οι γιατροί έπρεπε να της βάλουν ορό για να καθαρίσει το σύστημα της και να ηρεμήσει από τα σοβαρά συμπτώματα που είχε!

Η δηλητηρίαση από ποτό είναι μια πολύ τρομακτική συνθήκη η οποία μπορεί να προκαλέσει σοβαρά ζητήματα στον ανθρώπινο οργανισμό και πρέπει όλοι να είμαστε προσεκτικοί όταν βγαίνουμε!

H Στέλλα Ανδρεάδου χρειάστηκε να λάβει ιατρική βοήθεια γιατί αυτό που έπαθε είναι σοβαρό και χρειάζεται προσοχή και πολλά υγρά για να ηρεμήσει το σώμα της!

Περαστικά να είναι όλα και να είναι γερή!

Τσέκαρε και αυτά: