Survivor All Star

Ο Τριαντάφυλλος είναι ένα από τα πρόσωπα τα οποία όλοι θέλουν να δουν στο “Survivor All Star” και ο ίδιος έχει κάνει πολλά ραντεβού με την παραγωγή για να μπορέσει να βγάλει κάτι παραπάνω σε σχέση με τους άλλους παίκτες μιας και ξέρει πολύ καλά πώς “πουλάει”.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

O ίδιος έχει πει πως υπάρχει μόνο ένα ποσοστό της τάξεως του 10% για να μπει στο ριάλιτι επιβίωσης, αλλά οι κινήσεις του και τα λόγια του δείχνουν πως ίσως δώσει το τελικό “οκ” στην παραγωγή και να τον δούμε κατά την διάρκεια του παιχνιδιού! Εξάλλου, έχει πολλές υποχρεώσεις τις οποίες πρέπει να φέρει εις πέρας!

Ο Γιώργος Λιανός έκανε μια φάρσα στον τραγουδιστή λέγοντας του πως ο ΣΚΑΙ τον θέλει στο πάνελ της Σκορδά για να σχολιάζει το ριάλιτι και ο καλλιτέχνης για 1 λεπτό τον πίστεψε. Μετά αποκαλύφθηκε πώς πρόκειται για φάρσα και μίλησαν για το Survivor. O Τριαντάφυλλος είπε πως μπορεί να αναμετρηθεί στα “ίσια” με τον Βασάλο και πως όλοι θα πάθουν πλάκα με τις επιδόσεις του. Ωπ! Μήπως όντως προετοιμάζεται για το ριάλιτι και απλά παίζει ένα “παιχνίδι” για να διατηρήσει το μυστήριο;

Περίεργα τα λέει!

Εντατική η γυμναστική για τον Τριαντάφυλλο

Ο Τριαντάφυλλος μπορεί να μην αποκαλύπτει αν τελικά θα βρεθεί στις παραλίες του Αγίου Δομήνικο, αλλά φροντίζει να αθλείται καθημερινά και κάνει πολύ δύσκολες ασκήσεις στο γυμναστήριο υπό την εποπτεία του personal trainer του!

 

Κάνει ασκήσεις που σίγουρα θα του φανούν χρήσιμες στο Survivor All Star αν πάει τελικά!

Τσέκαρε και αυτά :

Παγωμένο παρμπρίζ : Το κόλπο που πρέπει να δεις

Κορυφαίες σειρές 2022 : Η λίστα του imbd