Survivor All Star

Το Survivor All Star είναι το ριάλιτι που όλοι περιμένουν! Ας μη γελιόμαστε! Και το τηλεοπτικό κοινό εκφράζει καθημερινά μέσω των social media την αγωνία του για τα ονόματα που θα δει να ταξιδεύουν στον Άγιο Δομίνικο.

 

Πολλά ακούγονται, πολλά λέγονται και πολλά ραντεβού έχουν γίνει! Υπάρχουν παίκτες οι οποίοι είναι πολύ θετικοί για το νέο κύκλο του ριάλιτι και δεν έχουν κλείσει την πόρτα στον Τούρκο παραγωγό, Ατζούν Ιλιτζαλί! Αλλά ένα είναι το “αγκάθι που τον πληγώνει”.

Ο Τούρκος παραγωγός θα ρίξει πολλά χρήματα στο Survivor All Star, καθώς το κασέ των φερόμενων παικτών είναι υψηλό αλλά ένα πρόσωπο είναι αυτό που θέλει δικαώς και δεν του… “κάθεται”.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, aka Ντάνος, είναι αυτός που θα εκτοξεύσει τα νούμερα τηλεθέασης και θα απογειώσει το ριάλιτι επιβίωσης. Αλλά δεν φαίνεται να έχει καμάι διάθεση να επιστρέψει και τα χρήματα που ίσως να ζητήσει, μπορεί να προκαλέσουν ζάλη στην παραγωγή.

Ο κόσμος θέλει να δει τον Ντάνο να επιστρέφει στον στίβο μάχης αλλά δεν πρέπει να ξεχνά πώς ο επιχειρηματίας έχει υποχρεώσεις και ειδικά με τον “Φύλακα Άγγελο” που λατρεύει.

Βέβαια, τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη και τίποτα δεν είναι οριστικό, αφού ο Ατζούν θα τα παίξει όλα για όλα μπας και τον πείσει!

Και αν το καταφέρει, είναι σίγουρο πως θα βγάλει τα λεφτά του εις τριπλούν!

Τσέκαρε και αυτά :

Συνταγές : Η τυρόπιτα της τοστιέρας

Δίδυμοι 2023: Προβλέψεις για το νέο έτος 2023