Survivor All Star

Ένα από τα ριάλιτι που θέλουμε να δούμε είναι το “Survivor All Star” και η παραγωγή του Ατζούν Ιλιτζαλί έχει ρίξει πολύ “ιδρώτα” έτσι ώστε να συγκεντρώσει παίκτες που έχουν συμμετάσχει σε προηγούμενες σεζόν και να πουν το μεγάλο “ναι”.

Οι παραλίες στον Άγιο Δομίνικο δε θα αργήσουν να γεμίσουν με φωνές και κόσμο που θα πεινάει και θα θέλει να κερδίζει σε κάθε παιχνίδι, καθώς σύμφωνα με τον Νίκο Γεωργιάδη ο οποίος μίλησε στην εκπομπή “Το Πρωινό Μας”, η αναχώρηση θα γίνει στις 15 Δεκεμβρίου και οι παίκτες θα πρέπει ήδη να έχουν κάνει τις απαραίτητες κινήσεις με διαβατήρια αλλά και με τις δουλειές τους, έτσι ώστε να ταξιδέψουν άνετα. 

Η εκπομπή της Φαίης Σκορδά, βρέθηκε στα γενέθλια της Σοφιάννας Αβραμάκη και η κάμερα απαθανάτισε πρώην παίκτες όπως ο Σπύρος Μαρτίκας, η Βρισηίδα Ανδριώτου, ο Κώστας Παπαδόπουλος, η Χρυσούλα Σταυραειδή, η Μαίη Εμμανουηλίδου, ο Γιώργος Ταλάντσεβ και άλλοι.

Πολλοί από τους πρώην παίκτες που μίλησαν στην κάμερα φάνηκαν σαν να κοροϊδεύονται μεταξύ τους γιατί όλοι σχεδόν δήλωσαν πως δεν έχουν μιλήσει μεταξύ τους και πως δε γνωρίζουν αν οι πρώην συμπαίκτες τους έχουν κάποιο ραντεβού για το Survivor All Star.

Η Σταυρούλα μιλώντας στο ΣΚΑΙ αποκάλυψε πως έχει κάνει κάποια ραντεβού αλλά δεν τα είχε αναφέρει σε κανέναν και βρίσκεται σε καλό δρόμο ενώ η Βρισηίδα δήλωσε πως με όσους έχει μιλήσει, όλοι της είπαν πως δεν έχουν κάνει κουβέντα!

Οι πρώην παίκτες έχουν κάνει ραντεβού και υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι έχουν ήδη υπογράψει ενώ τα ερωτήματα για πρόσωπα όπως είναι ο Άρης Σοϊλέδης καθώς ο κόσμος θέλει να τον δει στο ριάλιτι αλλά υπάρχουν “κολλήματα”.

 

Τσέκαρε και αυτά : 

Συνταγές : Πώς να φτιάξεις μπισκότα στο air fryer

Καλάθι του νοικοκυριού : Πώς θα καταλαβαίνεις τα προϊόντα